VINKIT PAREMPAAN MYYNTIIN

Toivomme aina, että myyjämme myyvät hyvin. Tämän vuoksi olemme keränneet listan tavoista, jotka olemme huomanneet edistävät myyntiä. Voimmehan sanoa, että  henkilökuntamme on alamme ammattilaisia myydessämme tuotteita tuhansia kappaleita päivittäin. Näemme arjessamme mikä tuote myy mihin hintaan, miten pöytä kannattaa täyttää sekä kuulemme päivittäin ostajien kommentteja eri pöydistä sekä tavaroista. Ota tästä vinkit talteen ja kerrytä mukava myyntikassa. 🙂 Continue reading ”VINKIT PAREMPAAN MYYNTIIN”

KirppariKalle – varauksen teko

Sanana KirppariKalle ei kerro juurikaan kellekään mitään, vielä. Uskon kuitenkin, että muutaman vuoden päästä tämä on palvelu, joka mullistaa kirpputorikulttuuria.  Kirppari-Kalle on palvelu, jonka me olemme ostaneet meille sekä asiakkaillemme käyttöön. Moni on luullut, että tämä on jokin meidän oma juttumme, ei ole. 😊

Tässä postauksien sarjassa kerron teille mikä on Kirppari-Kalle asiakkaiden silmin ja mitä sillä tehdään. Ensimmäinen postaukseni koskee varauksen tekoa internetissä suoraan meidän varausjärjestelmään. Continue reading ”KirppariKalle – varauksen teko”

Bolero-makujauhe

Päivän aikana etenkin täällä töissä tulee juotua todella huonosti vettä. Ollaan Idan kanssa siinä samanlaisia ja ollaankin yritetty erilaisia keinoja lisätä vedenjuontia päivän aikana, mutta mistään ei ole jäänyt pysyvää tapaa. Joka päivä ei todellakaan viitsisi maksaa erilaisista vitamiinivesistä kaupassa, joita kyllä joisi maun takia mieluummin kuin pelkkää vettä. Niissä on myös se ongelma, että ovat lähes kaikki hiilihapotettuja, mikä ei ainakaan itselle sovi.

Mutta nyt! Continue reading ”Bolero-makujauhe”