KirppariKalle

Asiakkaanamme voit KirppariKalle sivustossa seurata myyntiäsi reaaliajassa kotisohvalta, esitäyttää hintalappuja sähköisesti ja varata myyntijakson silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Voit rekisteröityä KirppariKalleen itse nettisivujemme kautta tai henkilökuntamme voi luoda sinulle tunnukset palveluun. Rekisteröitymisen yhteydessä palvelu muodostaa sinulle henkilökohtaisen asiakasnumeron, joka on käytössäsi myyntijaksosta toiseen.

MYYNNIN REAALIAIKAINEN SEURAUS SEKÄ HINNOITTELU
Näet kokonaismyyntisi sekä myydyt tuotteet reaaliaikaisesti myyntijaksosi aikana. Hinnoittelu tehdään aina meidän hintalappupohjiin sekä tulostetaan paikan päällä. Voit joko esitäyttää hintalaput sähköisesti KirppariKallessa tai vaihtoehtoisesti voit täyttää hintalappupohjan tyhjät kohdat käsin. Hintalappuun merkitään aina tuotekuvaus sekä hinta.

Yllä olevassa kuvassa on käsin kirjoitettu hintalappu
Yllä olevassa kuvassa on sähköisesti esitäytetty hintalappu

 

SÄHKÖISESTI ESITÄYTETTY HINTALAPPU VS. KÄSIN KIRJOITETTU HINTALAPPU
Esitäyttämällä hintalapun sähköisesti näet myynnin seurannassa tuotenumeron ja hinnan lisäksi tuotekuvauksen. Joten myynnin seuranta on todella tarkkaa. Lisäksi viivakoodista tulee kaikki tiedot meille kassaan eikä henkilökunnan tarvitse näppäillä mitään tietoa kassajärjestelmään. Tämä nopeuttaa kassatyöskentelyä sekä minimoi kaikki virhenäppäilyt!

Kun täytät hintalaput käsin, näet myynnin seurannassa juoksevan tuotenumeron sekä hinnan, mutta et tuotekuvausta. Jos haluat seurata tarkkaan myyntiäsi sinulla täytyy olla ylhäällä mikä numero vastaa mitäkin tuotetta. Käsin tehdyissä hintalapuissa me näppäilemme hinnan kassajärjestelmään. Joskus käsiala aiheuttaa omat kiemurat myyntiin, joskus tuotekuvauksesta ei meinaa saada selvää, jotta voisi varmentaa oikean tuotteen myymisen tai joskus numero on epäselvä, varsinkin numero 7 on hankala arvioida. Kun teet sähköisesti hinnan ja kuvauksen, ei tässä ole mitään arvailun sijaa.

Myynnin seurauksen avulla voit arvioida milloin täytyy käydä täyttämässä myyntipaikkaasi tai tarvitseeko myyntiin reagoida muilla tavoin.

MYYNTIJAKSON VARAAMINEN
Näet KirppariKallesta myymäläkarttamme sekä aikataulukon, milloin mikäkin pöytä on vapaa. Vihreät palkit ovat vapaita ja punaiset varattuja. Voit varata myyntijakson mihin kellonaikaan tahansa ja missä tahansa. 

Jos tarvitset syventävät ohjeet myyntipaikan varaamiseen, löydät ne tästä linkistä: http://kirpputoriswap.fi/kirpparikalle-varauksen-teko/

Jos haluat tietää enemmän kassajärjestelmästämme sekä KirppariKallesta, klikkaa tästä linkistä: http://kirpputoriswap.fi/markkinoiden-nykyaikaisin-kirpputorijarjestelma-takaa-nykyaikaisen-myynnin/

 

Myyntijakso Kirpputori Swapissa.

Suutarin lapsella ei ole kenkiä. Näinhän se menee? Ennen oman kirpputorin perustamista pidin useita kertoja vuodessa kirpputoripöytää, kun jostain kummasta sitä tavaraa vain kertyi. Kun avasimme Kirpputori Swapin tuntui pitkän aikaa ettei ollut aikaa hinnoitella omia tuotteita. Tai että olisi ollut energiaa kahdentoista tunnin työpäivän jälkeen alkaa käymään vaatehuonetta läpi. Nyt päätin, että ON PAKKO SAADA AIKAISEKSI!

Continue reading ”Myyntijakso Kirpputori Swapissa.”

Kirpputori Swap näytteilleasettajina messuilla!

Aikamoista, kirpputori messuilla. Ei oo monikaan messun järjestäjä aikaisemmin kuullut eikä muutkaan näytteilleasettajat, kun perjantaina tavaroita roudattiin messupaikalle. Mutta tämä tulee varmasti yleistymään, koska ainakin me innostumme messuista niin paljon, että aiomme jatkossakin lähteä. Niinhän se on, kun yksi uskaltaa niin toinen seuraa perässä. Niin kävi jo naisten messuillakin. Ei sitä pyörää tarvi uudestaan keksiä, kun yksi on sen jo keksinyt. Siksi rohkaisenkin jokaista yrittäjää, alasta viis: Tehkää sitä omaa juttuanne ja uskokaa siihen! Kuka vaan voi messuilla, myös kirpputoriyrittäjä, kun vaan keksii sen oman jutun ja ennen kaikkea uskoo siihen. 🙂 Koska jokainen yrittäjä tarvitsee näkyvyyttä, ei se messuilu kaikkien juttu ole, mutta harkitse sitä ainakin omanasi!

Continue reading ”Kirpputori Swap näytteilleasettajina messuilla!”