ITSEPALVELUMYYNTI

Oletko mietinyt myyntijakson varaamista kirpputorilta? Tarjoamme myyjillemme enemmän, kuin pöydän vuokrauksen. Siivoamme jokaisen myyntipaikan kerran päivässä ja käytössämme on Kirppari-Kalle -palvelu. 

Kirppari-Kallen käyttö on erittäin helppoa ja sen avulla pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa, saat päättää täytätkö hintalaput sähköisesti netissä vai perinteisesti kynällä hintalappupohjiin. Kirppari-Kalle -palvelussa voit myös varata pöydän missä ja milloin tahansa.

 

PÖYDÄN VARAUS JA MAKSU

Pöytävarauksen voit tehdä sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi , Facebookissa @kirpputoriswap, soittamalla 050 3210 311 , paikan päällä Lindforsinkatu 4 tai suoraan nettisivuiltamme Kirppari-Kallesta. Pöydän voit maksaa ennen myyntijakson alkua, myyntijakson aikana tai se voidaan vähentää myyntijakson myynneistä.

PÖYDÄN TÄYTTÖ JA TYHJENNYS

Myyntipöydän pääset täyttämään myyntijakson alkua edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemista; ma-to klo 18.00 – 19.00 ja pe-la klo 16.00 – 17.00. Vaihtoehtoisesti voit täyttää pöydän myös myyntijakson ensimmäisenä aamuna klo 11.00. Ilmoitathan henkilökunnalle jos et pääse täyttämään pöytää näinä ajankohtina.

Myyntipöydän tulee olla tyhjä ja vapaa seuraavaa myyjää varten viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemista; ma-to klo 18.00 ja pe-la klo 16.00. Jos pöytää ei ole tyhjennetty näihin ajankohtiin mennessä, kirpputori perii 15€ sakkomaksun, sekä tavaroiden säilytyksestä 5€/vrk. Ilmoitathan aina henkilökunnalle mahdollisista esteistä sekä myöhästymisistä.

Voit käydä täyttämässä ja hoitamassa myyntipöytääsi aina aukioloaikojen puitteissa.

HINNASTO

Myyntijakson pituus on 6 aukiolopäivää.
Iso pöytä 29€
Keskikokoinen pöytä 24€
Pieni pöytä 16€

Varatessasi myyntijakson 12 päiväksi, saat sen tarjoushintaan:
Iso pöytä 55€
Keskikokoinen pöytä 45€
Pieni pöytä 28€

Kaikki pöytähinnat sisältävät:
Pöydän siistimisen kerran päivässä
2 arkkia tarrahintalappuja (30 tarraa/arkki)
3 kovahälytintä
Henkarit
Kirppari-Kalle palvelun

Lisäksi meiltä on mahdollista vuokrata hyllypaikka hintaan 7 € / 6 päivää. Hyllypaikan koko on 0,8 m x 0,28 m. Hinta sisältää yhden hintalappuarkin ja yhden tarrahälyttimen.

Opiskelija-alennus on -10% normaalihintaisesta pöytävuokrasta. Alennuksen saa voimassa olevalla lukuvuositarralla. Alennus on henkilökohtainen. Näytä kortti kassalla ennen myyntijakson päättymistä, emme korjaa maksuja jälkikäteen. Opiskelija-alennus koskee vain itsepalvelumyyntijaksoja.

12 päivän tarjoushintaa ei voi yhdistää opiskelija-, suosittelija-, eikä muihinkaan esitettyihin tarjouksiin.

Nimetön suunnittelumalli (1)Pieni pöytä 0,5m x 0,55m. Keskikokoinen pöytä 1m x 0,55m. Iso pöytä 1,5m x 0,55m

LISÄHINNASTO

Tarra-arkki hintalappuja 0,50 € / kpl.

Hakaneulat 30 kpl 1 € / pss

Kovahälytin 0,20 € / kpl

Tarrahälytin 0,20 € / kpl

Vitriinipaikka 1 € / kpl

Kakkosmyyjän lisääminen 2 € / hlö
(sis. 2 tarra-arkkia hintalappuja)

Täyttö- tai tyhjennyspalvelu 5 €
Palvelu on tilattava yhtä aukiolopäivää ennen pöytävarauksen loppumista.

Hintalappujen postitus 2€

Tavaroiden säilytys kirpputorilla 5€/vrk
(mikäli ei ole erikseen sovittu noutoajankohtaa)

Pöydän tyhjentämättä jättäminen 15€

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt ja ohjeet luetuiksi ja ymmärretyiksi.

Hintalaput ovat tarrallisia. Ne tulostetaan aina Swapissa paikan päällä, eikä niitä voi tehdä itse tai kopioida. Jokaisessa myytävässä tuotteessa tulee olla viivakoodillinen hintalappumme. Hintalapuista ei saa sutata tietoja, silloin emme voi varmentaa sen oikeellisuutta. Hintalaput käyvät myyntijaksosta toiseen henkilökohtaisen asiakasnumeron ansiosta. Jos vaihdat myyntipaikkaa, voit muuttaa myyntipaikan numeron hintalappuun. Hintalapuissa tulee lukea tuotekuvaus sekä hinta. Emme hyväksy hintalappuja, joissa ei lue tuotekuvausta.

Nuppineulat ovat kiellettyjä. Siistimme myyntipöydät kerran päivässä, eikä nuppineulojen pistäminen sormiin ole kenestäkään mukavaa. Lisäkiinnityksenä voit käyttää hakaneuloja, klemmareita, narua tms.

Tuotteiden on mahduttava myyntipöydän sisäpuolelle. Valitse myyntipöytä todellisen tarpeesi mukaan. Liian täysi myyntipöytä ei houkuta ostajia ja vaikuttaa myyntiin negatiivisesti. Tuotteet eivät saa tulla pöydästä yli käytävän puolelle tai naapuripöytiin eikä pöydän päätyihin saa ripustaa tuotteita. Mikäli tuotteet eivät pysy myyntipöydän sisäpuolella, henkilökunta poistaa osan tuotteista myyntipöydästä ja tästä koituu 5€ tyhjennyspalvelumaksu ja ylimääräiset tuotteet on noudettava kirpputorilta viim. seuraavana aukiolopäivänä.

Lattialle ei saa asettaa tuotteita. Ainoastaan isossa pöydässä on pieni lattiatila henkaritangon alla. Tilaa saa hyötykäyttää silloin, kun siinä on yksi isompi tuote tai laatikko/pussi johon esim.kengät laitetaan. Kestokassit tms. joissa tuot tuotteet pöytääsi, tulee viedä mukanasi pois kun pöytä on täytetty. Henkilökunta kerää pussit lattioilta siivouksen yhteydessä eikä niitä saa takaisin.

Tavaroiden täytyy olla siistejä, ehjiä ja nykyaikaisia. Mieti aina mitä ostaisit ja mitä siitä itse maksaisit. Ostaisitko lasten housuja, jossa on polvessa peukalon kokoinen reikä? Tai valkoista t-paitaa, jonka kainalot ovat keltaiset? Yksi rikkinäinen tai likainen tuote voi käännyttää ostajan pöydästäsi.

Myyntipaikoilla ei saa myydä käytettyjä alusvaatteita, tupakka,  k-18, alkoholituotteita, elintarvikkeita, viallisia sähkölaitteita, huonekasveja, piraattituotteita, teräaseita, likaisia tai voimakkaasti tuoksuvia tuotteita tai lääkkeitä. Käytetyksi alusvaatteiksi luokitellaan kaikki alusvaatteet, joissa ei ole kiinnitettynä alkuperäistä hintalappua. Teräaseiksi luokitellaan myös keittiöveitset, grillivartaat yms. Emme myöskään hyväksy ns. ”kiinankrääsä” jälleenmyyntiä, kirpputorimme on tarkoitettu yksityishenkilöiden oman tarpeettoman tavaran myyntiin. Kysy henkilökunnalta tuotteista, joista olet epävarma.

Poistamme kielletyt tuotteet myyntipöydistä välittömästi, säilytämme tuotteita 7 vrk, jonka jälkeen ne hävitetään. Poistetut tuotteet löytyvät hengaritangon alla olevasta laatikosta, poikkeuksena teräaseet, jotka voi noutaa itselleen takaisin kassalta.

Sääntörikkomuksien ilmetessä, jätämme pöydän siivoamatta. Säännöt on tehty, jotta saamme kaikille mukavan ostopaikan ja henkilökunnalle mukavan työympäristön.

Kirppari -Kalle ja hintalappujen täyttäminen. Tiedot myydyistä tuotteista siirtyvät kassajärjestelmästä Kirppari-Kalle varausjärjestelmään, josta voit seurata myyntiä reaaliaikaisesti. Esitäyttämällä hintalaput Kirppari-Kalle palvelussa nopeutat kassatyöskentelyä sekä estät näppäilyvirheiden mahdollisuuden.

Henkareita löytyy rajattomasti kirpputorilta. Olemme valinneet erilaisia henkareita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Henkarit löydät lasten leikkipaikan vieressä olevalta seinustalta. Jos tuot omia henkareita, emme säilytä niitä. Pöytien siistimisen yhteydessä keräämme vapaita henkareita pois pöydistä, jotta vaatteet mahtuvat paremmin liikkumaan tangoilla. Jos jostain syystä tanko on tyhjä tullessasi täyttämään pöytääsi, kerrothan siitä henkilökunnalle. Henkilökunta täyttää tankoja aina mahdollisuuden tullessa.

 

Voit alentaa koko myyntipöydän tuotteet alennuprosentilla. Alennusprosentti voi olla mikä vain, mutta valmiina löytyvät -30% ja -50% alennuslaput. Muista aina kertoa kassalle, kun haluat alentaa myyntipöytäsi. Alennus laitetaan ensin kassajärjestelmään, jolloin kassajärjestelmä alentaa automaattisesti kaikki tuotteesi. Jos haluat alentaa vain muutaman tuotteen hintaa, vaihda kokonaan uusi hintalappu. Vaihtoehtoisesti meiltä löytyy tietyt värilliset merkkaustussit, joilla voit merkitä tuotteen -30% tai -50%, silloin kassa alentaa hinnan manuaalisesti. Kassalta saat merkkaustussit ja ”merkatut tuotteet …. ” -alennuskyltin.

Myyjä on itse vastuussa myytävistä tuotteista. Sekä siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Kirpputori Swap ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

Varkauksien estämiseksi meillä on käytössä tallentava valvontajärjestelmä ja hälytinportit. Varashälyttimiä kuuluu 3 kpl myyntijaksoon ja tarvittaessa niitä voi vuokrata lisää kassalta. Laita aina mahdollisuuksien mukaan hälytin hintalapun läpi. Kirpputori Swap ei ota vastuuta varastetuista tai kadonneista tuotteista. Jos huomaat jonkun tuotteen kadonneen, kierrä kirpputori huolella ja katso muista pöydistä sekä hintalaputtomat. Jos tuotetta ei löydy, kerro myyjälle katoamisajankohta ja myyntipaikkasi.

Tilitys tehdään myyntijakson päätyttyä kassalla. Tilityksen saat käteisellä tai pankkitilille. Pääsääntöisesti yli 100 € tilitykset maksetaan asiakkaan pankkitilille. Tilinumeron voit lisätä Kirppari-Kalle palveluun omiin tietoihisi jo etukäteen. Jos haluat isomman tilityksen käteisellä, ilmoitathan siitä viim. edellisenä päivänä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilityksen yhteydessä.

Myyntijakson jälkeen on 7 vrk jälkimyyntijakso. Myyntijakson jälkeen katso ettei tuotteitasi löydy muista pöydistä tai hintalaputtomien joukosta. Jos tästä huolimatta joitain tuotteita on jäänyt kirpputorille ja ne myydään, ne kirjautuvat asiakastilillesi Kirppari-Kalleen.  Jos jälkimyyntiä tai jääneitä tavaroita ei käydä noutamassa paikan päältä 7 vrk kuluttua myyntijakson päätyttyä, ne siirtyvät kokonaisuudessaan Kirpputori Swap Oy:n omistukseen.

Myyntijakson peruutus täytyy tehdä kaksi aukiolopäivää ennen myyntijakson alkua. Täyttämättömästä ja peruuttamattomasta pöydästä perimme 20€ peruutusmaksun.

Myyntipöydän täytyy olla tyhjä ja vapaa seuraavaa myyjää varten tuntia ennen sulkemista. Jätä myyntipöytä siistiksi. Vie alennuslaput kassalla sijaitsevaan laatikostoon ja roskat roskiin. Henkarit voi jättää pöytään seuraavaa varten. Tyhjentämättömästä pöydästä perimme 15€ tyhjennysmaksun ja tavaroiden säilytyksestä 5€/ vuorokausi. Maksu peritään, jos myyjä ei ole tyhjentänyt pöytää kellonaikaan mennessä. Jos myyjä ei nouda tavaroitaan ja tilitystään 1vrk kuluessa myyntijakson päättymisestä, ne siirtyvät kokonaisuudessaan Kirpputori Swapin omistukseen. Ilmoitathan aina myöhästymisestä tai mahdollisesta estymisestä.

Pidätämme kaikki oikeudet ottaa myyntipöydistä ja myynnissä olevista tuotteista kuvia, mainostaa ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa.  Pidätämme oikeuden muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja niiden ehtoja.

myyjän check list parempaan myyntiin, KLIKKAA BLOGITEKSTIIN.

Maksamattomat pöytävuokrat ja sakot Kirpputori Swap hoitaa perintäyhtiön kautta.

TOIVOTAMME MUKAVIA OSTO-, JA MYYNTIHETKIÄ KANSSAMME. MUISTA ANTAA MEILLE PALAUTETTA, JOTTA OSAAMME KEHITTÄÄ TOIMINTAAMME.