Meillä myyntijakson vuokraaminen on aina enemmän, kuin pelkkä myyntipaikka. Autamme pitämään myyntipaikkasi siistinä sekä myymme tuotteesi hymy huulilla uudelle omistajalle. Meillä voit jopa valita myytkö tuotteesi itse, puolitetaanko työmäärä vai jätätkö kaiken meille.

Tältä sivulta löydät itsepalvelumyyntipaikkamme sekä hinnastot. Mutta jos sinusta tuntuu, ettei itsepalvelumyynti ole sinua varten, klikkaa tästä päästäksesi palvelupaketit sivulle.

ITSEPALVELUmyyntipaikat

Meiltä löydät kolme erikokoista myyntipaikkaa, jotta jokaiselle löytyisi sopiva. Valitse myyntipaikka tavaramääräsi mukaan. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään arvioimaan oikean myyntipaikan koon.

Pieni pöytä on erinomainen esineille sekä vauvan ja lasten vaatteille. Pienessä pöydässä on hyvä myydä elokuvia, kirjoja, pelejä, sisustusesineitä ym. Emme suosittele aikuisten vaatteiden myymistä tässä pöydässä. Valitse tämä pöytäkoko, jos sinulla on 1 pieni Ikean kassi tuotteita

Keskikokoinen pöytä on erinomainen esineille ja vaatteille. Tähän pöytäkokoon menee niin lasten- kuin aikuisten vaatteet, poislukien pitkät mekot sekä haalarit. Sisustustuotteet, korut, kirjat ja elokuvat. Valitse tämä pöytäkoko jos sinulla on 1 Iso Ikean kassi tuotteita.

Iso pöytä on erinomainen esineille ja vaatteille. Tähän pöytäkokoon menee niin lasten- kuin aikuisten vaatteet, pitkät mekot, haalarit sekä paksut takit. Tässä pöytäkoossa sinulla on lisäksi käytössä hengaritangon alla oleva lattiatila, kun tuot siihen laatikon tai pussin. Paljaalle lattialle ei saa asettaa tuotteita. Valitse tämä pöytäkoko jos sinulla on 2 tai useampi iso Ikean kassi tuotteita.

Vasemmalta oikealle: Pieni pöytä 0,50metriä, kahdessa tasossa. Keskikokoinen pöytä 1metrin, kahdessa tasossa. Iso pöytä 1,5metriä, kahdessa tasossa + täyspitkä vaatetanko.

hinnasto

Yhden myyntijakson pituus on 6 aukiolopäivää. Valitse myyntijaksosi pituus tavaramääräsi mukaan. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään arvioimaan oikean myyntijakson pituuden.

Yhden myyntijakson hinta sisältää:

  • Myyntipaikan siistimisen kerran päivässä
  • 60kpl tarrallisia hintalappuja
  • 3kpl kovahälyttimiä, joko nasta- tai vaijerikiinnityksellä
  • Henkarit lainaan, jokaiselle vaatteelle löytyy omanlaisensa
  • KirppariKalle palvelun.
    Lue lisää KirppariKallesta: http://kirpputoriswap.fi/kirpparikalle/

HINTA 6 PÄIVÄLLE:
Pieni pöytä 16€
Keskikokoinen pöytä 26€
Iso pöytä 31€

TARJOUSHINTA 12 PÄIVÄLLE:
Pieni pöytä 28€
Keskikokoinen pöytä 45€
Iso pöytä 55€
Huomioi, että 12päivän tarjoushinta on edullisempi, kuin opiskelija-alennus.

Lisäksi meiltä on mahdollista vuokrata hyllypaikka hintaan 7 € / 6 päivää. Hyllypaikan koko on 0,8 m x 0,28 m. Hinta sisältää yhden hintalappuarkin ja yhden tarrahälyttimen.

Lue kaikki säännöt ja ohjeet ennen myyntijakson varaamista, ne löydät tästä.
Myyntipaikan pääset varaamaan tästä.

LISÄPALVELUT JA -HINNASTO

30kpl tarrahintalappuja 0,50 €

Hakaneulat 30 kpl 1€ / pss

Kovahälytin 0,20 € / kpl

Tarrahälytin 0,20 € / kpl

Vitriinipaikka 1 € / kpl

Kakkosmyyjän lisääminen 2 € / hlö

Täyttö- tai tyhjennyspalvelu 5 €
Palvelu on tilattava kaksi aukiolopäivää ennen pöytävarauksen loppumista.

Tavaroiden säilytys kirpputorilla 5€/vrk
(mikäli ei ole erikseen sovittu noutoajankohtaa)

SAKKOMAKSUT

Myyntipöydän tyhjentämättä jättäminen 15€

Liian täyden myyntipöydän tyhjentäminen henkilökunnan toimesta 5€

Myyntipöydän peruutus alle kaksi aukiolopäivää ennen myyntijakson alkamista 20€

asiakasedut ja alennukset

OPISKELIJA-ALENNUS
Opiskelijakortilla, jossa on voimassa oleva lukuvuositarra saat normaalihintaisesta myyntijaksosta -10% alennusta. Opiskelija-alennus on henkilökohtainen ja se myönnetään ainoastaan pöydän vuokranneelle henkilölle. Kortti on esitettävä kassalla ennen pöydän maksua, emme korvaa maksuja jälkikäteen. Voit käydä näyttämässä opiskelijakorttisi pöydän täytön yhteydessä tai myyntijakson aikana. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjoushintoihin. 12 päivän myyntijaksossa tarjoushinta on edullisempi, kuin opiskelija-alennus ja tällöin käytämme sitä hintaa.

SUOSITTELIJA-ALENNUS
Suosittele meitä ystävillesi. Kun ystäväsi varaa itsepalvelumyyntipöydän ja mainitsee nimesi myyntijakson maksun yhteydessä, sinä (suosittelija) saat seuraavasta normaalihintaisesta myyntijaksosta -15%.  Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Esimerkki: Jaana Leinolla oli myyntijakso. Myyntijakson jälkeen Jaana kertoi ystävälleen Toni Hiltuselle kirpputori Swapista. Toni päätti varata pöydän ja myyntijakson maksun yhteydessä hän kertoi kassalla, että ystävänsä Jaana Leino suositteli hänelle kirpputori Swappia. Kirpputori Swapin myyjä kirjoittaa Jaana Leinon asiakastietoihin, että seuraava varattu myyntijakso on Jaanalla -15%

KANTA-ASIAKASKORTIT
Leimakortit saat pyytämällä kirpputorin kassalta.
Ostaja:
 Kertaostoksen ollessa 25€, saat yhden leiman. Kymmenellä leimalla saat 5€ alennusta pöytävuokrasta tai täyshoitopalvelun palvelumaksusta. Ilmoitamme tupla- ja triplaleimapäivistä Facebookissa. Muista näyttää leimakorttiasi kassalla ostosten yhteydessä.
Myyjänä saat jokaisesta normaalihintaisesta myyntijaksosta yhden leiman sekä 12 päivän tarjoushintaisesta myyntijaksosta kaksi leimaa. Kymmenellä leimalla saat yhden myyntijakson veloituksetta. Tarjoushintaiset myyntijaksot eivät oikeuta leimaan. Pyydä leima kassalta aina myyntijakson maksun yhteydessä. Jos et ole muistanut pyytää leimakorttiasi, voit pyytää henkilökuntaa laskemaan myyntijaksosi kassalla.