PALVELUPAKETIT

Oletko kiireinen? Eikö myyminen ja hinnoittelu huvita? Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi!

Varaa palvelu sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi  (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! )

TÄYSHOITO

Käy läpi sinulle tarpeettomat, ehjät, puhtaat, nykyaikaiset ja siistit tavarat. Merkitse pusseihin yhteystietosi ja varaa tuontiaika.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen (omat lahjoituspöytämme/muu jatkokierrätys). Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää. 1-2 myyntipaikassa tavaramäärästä riippuen.

Täyspalvelun hinta on 25€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 25€ maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua.

Täyshoitopalvelun varaus on sitova. Jos sovittu tuontiaika ei jostain syystä sinulle sovi, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian.

KOKONAISPALVELU

Käy läpi sinulle tarpeettomat ehjät, puhtaat, nykyaikaiset ja siistit tavarat. Merkitse pusseihin yhteystietosi ja varaa hakuaika.

Me noudamme tavarat kotoasi, hinnoittelemme ne, laitamme esille, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen (omat lahjoituspöytämme/muu jatkokierrätys). Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä. Mahdollisuus tilata tavaroiden tuonti takaisin kotiisi hintaan 7€.

Kokonaispalvelun hinta 40€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 40€ maksetaan tavaroiden noudon yhteydessä käteisellä tai voit käydä maksamassa sen etukäteen liikkeellä paikanpäällä.

Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää. Tavaramäärästä riippuen 1-2 myyntipaikassa.

Palvelu sisältää tavaroiden noudon max. 20km päästä osoitteesta Lindforsinkatu 4, Tampere ja max. 10km päästä osoitteesta Vaahteramäki 2-4, Nokia. Jos asut kauempana, olethan yhteydessä meihin niin katsotaan noutomahdollisuus.

Jos olet varannut normaalin myyntijakson ja tarvitset kuljetusta, olethan yhteydessä. 

OSTOPALVELU

Ostopalvelu on erittäin ruuhkautunut. Tutustuthan meidän täyshoitopalveluumme. Ilmoitamme heti, kun ostopalvelun ruuhka on selvitetty. 🙂 

Ostopalvelussa säästät aikaa, vaivaa ja pöytävuokran. Ostamme tuotteet suoraan sinulta käteisellä arvioinnin jälkeen. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tavaroidesi tuontiajan sopimiseksi.

Luethan tarkasti mitä ostamme ja mitä emme. Arvioinnissa menee maksimissaan neljä aukiolopäivää, jonka jälkeen laitamme tarjouksen sähköpostilla. Sinulla on  48 tuntia aikaa vastata meille. Voit joko hylätä tai hyväksyä tarjouksen, tinkaaminen ei ole mahdollista.

Hyväksyttyäsi tarjouksen, maksamme sen sinulle suoraan käteisellä tai tilisiirrolla. Hylättyäsi tarjouksen tulee tuotteet noutaa meiltä seuraava aukiolopäivänä. Halutessasi myös jatkokierrätämme hylätyt tuotteet. (Omat lahjoituspöytämme/ muu jatkokierrätys).

Mitä ostamme:

Ostamme ainoastaan puhtaita, ehyitä, siistejä, nykyaikaisia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Myös joitain kodin tekstiilejä, astioita ja sisutustavaraa. Valikoithan tuotavat tuotteet tarkasti. Tuotteiden ikä on maksimissaan viisi vuotta.

Mitä emme osta:

  • Tahraisia, ryppyisiä tai värjäytyneitä vaatteita/kodin tekstiilejä
  • Rikkinäisiä tai muotonsa menettäneitä vaatteita/kodin tekstiilejä
  • Nukkaantuneita tai värinsä menettäneitä vaatteita
  • 5 vuotta vanhoja tai vanhempia vaatteita (poikkeuksena ns.    klassikkovaatteet)
  • Vauvojen/lasten tarvikkeita tai leluja. Poikkeuksena klassikkolelut.
  • Alusvaatteita, sukkia, uimapukuja tai bikinejä.
  • VHS-kasetteja, vanhoja pelikonsoleita tai muuta ”vanhaa” tekniikkaa
  • Isoja tavaroita. Esim. huonekalut, polkupyörät, lastenvaunut, elektroniikka.
Hyvin epätodennäköisen menekin takia emme osta jo aiemmin kirpputorilla myynnissä olleita tavaroita.