PALVELUPAKETIT

Oletko kiireinen? Eikö myyminen ja hinnoittelu huvita? Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi!

Varaa palvelu sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi  (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! )

TÄYSHOITO

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Saat tuoda etukäteen varattuna ajankohtana n. 4 isoa Ikean säkillistä tavaraa (71L/kassi). Jos sinulla on jokin arvokkaampi tuote, jota et halua myydä jonkun hinnan alle tai sinulla on tuotteelle hintatoive, voit merkitä sen tuotteeseen esimerkiksi maalarinteipillä. Otamme hinnan huomioon hinnoitellessamme tuotteitasi myyntiin.

Älä tuo täyshoitoon likaisia, rikkinäisiä, nukkaisia tai ummehtuneita vaatteita tai tavaroita. Henkilökunta hävittää suoraan myyntiin kelpaamattomat tavarat.
Merkitse pusseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) ja varaa tuontiaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive tuonnin ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä.

Jos sinulla on tekstiilejä, jotka ovat hyvässä kunnossa, mutta niihin on tullut reikiä tai pesussa lähtemättömiä tahroja, voit kierrättää ne esimerkiksi Nextiili-pajalle.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen. Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää 1-2 myyntipaikassa tavaramäärästä riippuen.

Täyspalvelun hinta on 25€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 25€ maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua.

Täyshoitopalvelun varaus on sitova. Jos sovittu tuontiaika ei jostain syystä sinulle sovi, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian.

KOKONAISPALVELU

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Yhteensä tavaroita saa olla n. 4 isoa Ikean säkillistä tavaraa (71L/kassi). Jos sinulla on jokin arvokkaampi tuote, jota et halua myydä jonkun hinnan alle tai sinulla on tuotteelle hintatoive, voit merkitä sen tuotteeseen esimerkiksi maalarinteipillä. Otamme hinnan huomioon hinnoitellessamme tuotteitasi myyntiin.

Älä laita kasseihin likaisia, rikkinäisiä, nukkaisia tai ummehtuneita vaatteita tai tavaroita. Henkilökunta hävittää suoraan myyntiin kelpaamattomat tavarat.
Merkitse pusseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) ja varaa kokonaispalvelun hakuaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive haun ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä.

Jos sinulla on tekstiilejä, jotka ovat hyvässä kunnossa, mutta niihin on tullut reikiä tai pesussa lähtemättömiä tahroja, voit kierrättää ne esimerkiksi Nextiili-pajalle.

Me noudamme tavarat kotoasi, hinnoittelemme ne, laitamme esille, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen. Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Kokonaispalvelun hinta on 40€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 40€ maksetaan tavaroiden noudon yhteydessä käteisellä tai voit käydä maksamassa sen etukäteen paikanpäällä liikkeessämme.

Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää, tavaramäärästä riippuen 1-2 myyntipaikassa.

Palvelu sisältää tavaroiden noudon max. 20km päästä osoitteesta Lindforsinkatu 4, Tampere ja max. 10km päästä osoitteesta Vaahteramäki 2-4, Nokia. Jos asut kauempana, olethan yhteydessä meihin niin katsotaan noutomahdollisuus.