PALVELUPAKETIT

Oletko kiireinen? tarvitsetko helpotusta pöydän ylläpitoon? Eikö myyminen ja hinnoittelu huvita? Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi vähällä vaivalla!

Palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi  (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! )

easy-paketti

Easy-paketissa hinnoittelet itse tuotteesi ja me hoidamme loput! 

Varaa Easy-paketti sähköpostilla info@kirpputoriswap.fi otsikolla ”Easy-paketti”. Hinnoittele tuotteesi, kiinnitä hintalaput tuotteisiin ja tuo tuotteet kirpputorille sovittuna ajankohtana. HUOM! pidä huolta, että hintalaput ovat kunnolla tuotteissa kiinni, käytä lisäkiinnityksenä esim. hakaneuloja.

Laitamme tuotteet esille,  myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen, mutta voit halutessasi noutaa myymättömät tuotteet takaisin itsellesi myyntijaksoa seuraavana päivänä.

Easy-paketin hinta on 40€ / 6 päivän myyntijakso isossa pöydässä. Myyntijakso maksetaan viimeistään tavaroita tuodessa.

Saat tuoda etukäteen sovittuna ajankohtana maksimissaan kaksi isoa Ikean (71L/kassi) kassillista tuotteita. Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).
Voit halutessasi käydä itse täyttämässä pöytää myyntijakson aikana tai tilata lisätäytön 5€ hintaan mikäli pöytään mahtuu.

Huomioithan, että palvelupakettia koskee samat kirpputorin yleiset säännöt kuin itsepalvelumyyntiä. Luethan säännöt hyvin läpi ennen palvelupaketin varaamista. Säännöt ja ohjeet löydät kohdasta http://kirpputoriswap.fi/itsepalvelumyynti/

TÄYSHOITO

Täyshoidossa käyt itse tuotteesi läpi, tuot ne meille ja me hoidamme loput! 

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, ehjiä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Saat tuoda etukäteen varattuna ajankohtana maksimissaan 4 isoa Ikean kasillista tavaraa (71L/kassi). Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).

Jos sinulla on jokin arvokkaampi tuote, jota et halua myydä jonkun hinnan alle tai sinulla on tuotteelle hintatoive, voit merkitä sen tuotteeseen esimerkiksi maalarinteipillä. Otamme hinnan huomioon hinnoitellessamme tuotteitasi myyntiin.

Älä tuo täyshoitoon likaisia, rikkinäisiä, nukkaisia tai ummehtuneita vaatteita tai tavaroita. Henkilökunta hävittää suoraan myyntiin kelpaamattomat tavarat. Jos sinulla on tekstiilejä, jotka ovat hyvässä kunnossa, mutta niihin on tullut reikiä tai pesussa lähtemättömiä tahroja, voit kierrättää ne esimerkiksi Nextiili-pajalle.

Varaa tuontiaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi  otsikolla ”Täyshoitopalvelu”. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive tuonnin ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen. Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää 1-2 myyntipaikassa tavaramäärästä riippuen.

Täyspalvelun hinta on 25€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 25€ maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua.

Täyshoitopalvelun varaus on sitova. Jos sovittu tuontiaika ei jostain syystä sinulle sovi, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Saat kirpputorilta hyväksyttäväksi palvelusopimuksen, josta löydät kaiken oleellisen palvelupakettiin liittyen.

 

KOKONAISPALVELU

Kokonaispalvelussa käyt itse tuotteesi läpi ja me hoidamme loput! Kokonaispalvelussa noudamme myytävät tuotteet kotoasi. 

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, ehjiä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Yhteensä tavaroita saa olla maksimissaan 4 isoa Ikean kassillista tavaraa (71L/kassi). Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).

Jos sinulla on jokin arvokkaampi tuote, jota et halua myydä jonkun hinnan alle tai sinulla on tuotteelle hintatoive, voit merkitä sen tuotteeseen esimerkiksi maalarinteipillä. Otamme hinnan huomioon hinnoitellessamme tuotteitasi myyntiin.

Älä laita kasseihin likaisia, rikkinäisiä, nukkaisia tai ummehtuneita vaatteita tai tavaroita. Henkilökunta hävittää suoraan myyntiin kelpaamattomat tavarat. Jos sinulla on tekstiilejä, jotka ovat hyvässä kunnossa, mutta niihin on tullut reikiä tai pesussa lähtemättömiä tahroja, voit kierrättää ne esimerkiksi Nextiili-pajalle.

Varaa kokonaispalvelun hakuaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi otsikolla ”Kokonaispalvelu”. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive haun ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä.

Me noudamme tavarat kotoasi, hinnoittelemme ne, laitamme esille, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen. Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Kokonaispalvelun hinta on 40€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 40€ maksetaan tavaroiden noudon yhteydessä käteisellä tai voit käydä maksamassa sen etukäteen paikanpäällä liikkeessämme.

Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää, tavaramäärästä riippuen 1-2 myyntipaikassa.

Palvelu sisältää tavaroiden noudon max. 20km päästä osoitteesta Lindforsinkatu 4, Tampere ja max. 10km päästä osoitteesta Vaahteramäki 2-4, Nokia. Jos asut kauempana, olethan yhteydessä meihin niin katsotaan noutomahdollisuus.

Saat kirpputorilta hyväksyttäväksi palvelusopimuksen, josta löydät kaiken oleellisen palvelupakettiin liittyen.