Oletko kiireinen? tarvitsetko helpotusta pöydän ylläpitoon?
Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi vähällä vaivalla!

Palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! ) 

Taulukosta näet nopeasti miten palvelumme eroavat toisistaan, tarkemmat kuvaukset palvelupaketeista löydät tältä sivulta ja itsepalvelumyyntipaikat ja lisäpalvelut omalta sivultaan.


KIMPPAPÖYTÄ TUNTEMATTOMAN KANSSA

Kimppapöydässä käyt tuotteesi läpi, tuot ne meille ja me hoidamme loput. Tämä paketti on valintasi, jos sinulla on myytäviä tuotteita max. 30kpl.
Varaa tuontiaika Kimppapöytään info@kirpputoriswap.fi. 

Teema lokakuukuu – joulukuu: Naisten ja miesten sesongin mukaiset vaatteet ja kodin sisustus- ja käyttötavarat. (Ei lasten vaatteita, leluja tms. tavaroita) 

Laitamme tuotteet esille, halutessasi hinnoittelemme, siistimme myyntipöydän sekä lopuksi voit noutaa myymättömät tuotteet myyntipaikasta tai jättää ne jatkokäsiteltäväksi. Voit halutessasi merkitä tuotteisiin myyntihinnan esim. maalarinteipillä tai jättää kokonaan hinnoittelun henkilökunnalle. Myyntiäsi voit seurata reaaliajassa KirppariKallesta. Tuomasi tuotteet asetetaan myyntiin henkilökunnan valitsemille myyntipaikoille, joissa on muiden kimppapöytä-palvelupaketin käyttäjien tuotteita.

Myyntijaksolle voit tuoda kaikenlaista kodin tavaraa ja nykyaikaisia vaatteita myyntijakson teeman mukaan. Kaikkien tuotteiden tulee olla siistejä, ehjiä ja puhtaita. Vaatteista parhaiten myyvät nykymuodin mukaiset vaatteet, tästä syystä palvelupaketissa maksimi-ikä vaatteille on viisi (5) -vuotta. Tekstiilien tulee olla pestyjä ja siististi viikattuja. Lakanoissa, verhoissa ja kankaissa tulee olla merkittynä leveys- ja pituus mitta.
Henkilökunta käy jokaisen tuotteen läpi ennen myyntipöytään asettamista. Emme aseta myyntiin tuotteita, jotka eivät ole ylläolevien määritelmien mukaisia. Tahraantuneet, rikkinäiset tai muuten myyntiin sopimattomat tuotteet henkilökunta hävittää asianmukaisesti ilman erillistä ilmoitusta. Jos olet epävarma jostain tuotteesta, kysy siitä henkilökunnalta. Käytössämme on tarrapohjaiset viivakooditarrat ja käytämme tarvittaessa tuotteissa hälyttimiä.

Kaikki tuotteet tuodaan kerralla etukäteen sovittuna ajankohtana. Pakkaa tuotteet siististi kassiin ja merkitse siihen nimesi. Jos haluat kassin takaisin, ilmoita siitä henkilökunnalle tavaroita tuodessasi.

Myyntiaika on 12päivää.
Hinta 1-10kpl tuotteelle myyntiprovisio 50%.
Hinta 11-30kpl tuotteita 10€ + 50% myyntiprovisio.
Palvelumaksu 10€ maksetaan tavaroita tuodessa ja myyntiprovisio vähennetään tilityksen yhteydessä.

Kimppapöytä palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi. Ennen myyntijakson varaamista käy tuotteesi läpi. Varauksen yhteydessä ilmoita mitä tuotteita tuot ja kuinka monta tuotetta sinulla yhteensä on. Luomme sinulle KirppariKalle tunnukset varauksen yhteydessä, jos sinulla ei vielä niitä ole. Myyntijakso alkaa seuraavasta päivästä, kun tuontiaika on sovittu.

Jos haluat noutaa myymättömät tuotteet itsellesi takaisin, ne tulee noutaa myyntipöydästä seuraavana päivänä myyntijakson päättymisestä, viimeistään tuntia ennen sulkemista. Tilityksen saat kassalta käteisellä tai pankkitilille. Jos jätät tuotteet jatkokäsiteltäväksi, tästä tulee ilmoittaa 2 aukiolopäivää ennen myyntijakson päättymistä sähköpostitse.

easy-paketti

Easy-paketissa hinnoittelet itse tuotteesi ja me hoidamme loput! 

Varaa Easy-paketti sähköpostilla info@kirpputoriswap.fi otsikolla ”Easy-paketti”. Hinnoittele tuotteesi, kiinnitä hintalaput tuotteisiin ja tuo tuotteet kirpputorille sovittuna ajankohtana. HUOM! pidä huolta, että hintalaput ovat kunnolla tuotteissa kiinni, käytä lisäkiinnityksenä esim. hakaneuloja. Laitamme tuotteet esille,  myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen, mutta voit halutessasi noutaa myymättömät tuotteet takaisin itsellesi myyntijaksoa seuraavana päivänä. Jatkokierrätyksestä tulee ilmoittaa henkilökunnalle etukäteen.

Easy-paketin hinta on 40€ / 6 päivän myyntijakso isossa pöydässä tai 66€ / 12 päivän myyntijakso isossa pöydässä. Myyntijakso maksetaan viimeistään tavaroita tuodessa. Myös Easy-pakettiin on mahdollista saada kaveripaikka 2€ lisämaksusta.

Saat tuoda etukäteen sovittuna ajankohtana maksimissaan kaksi isoa Ikean (71L/kassi) kassillista tuotteita. Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).
Voit halutessasi käydä itse täyttämässä pöytää myyntijakson aikana tai tilata lisätäytön 5€ hintaan mikäli pöytään mahtuu.

Huomioithan, että palvelupakettia koskee samat kirpputorin yleiset säännöt kuin itsepalvelumyyntiä. Luethan säännöt hyvin läpi ennen palvelupaketin varaamista. Säännöt ja ohjeet löydät  TÄÄLTÄ

TÄYSHOITO

Täyshoidossa käyt itse tuotteesi läpi, tuot ne meille ja me hoidamme loput! 

Täyshoitoon voit tuoda mitä vain siistejä sekä ehjiä tuotteita. Vaatteita, kirjoja, sisustustavaroita, kodin tekstiilejä, astioita ym.

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, ehjiä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Saat tuoda etukäteen varattuna ajankohtana maksimissaan 4 isoa Ikean kasillista tavaraa (71L/kassi). Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).

Varaa tuontiaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi  otsikolla ”Täyshoitopalvelu”. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive tuonnin ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä. Saat kirpputorilta sähköpostilla hyväksyttäväksi palvelusopimuksen, josta löytyy kaikki oleellinen tieto palvelupaketista.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen, mutta voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Täyspalvelun hinta on 35€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 35€ maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua. Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää 1-2 myyntipaikassa mm. tavaramäärästä riippuen.

Täyshoitopalvelun varaus on sitova. Varaa tuontiaika vasta kun olet katsonut tavarasi läpi.

KOKONAISPALVELU

HUOM. Kokonaispalvelu täynnä vuodelle 2018.
Vuoden 2019 varauskalenteri avataan helmikuussa 2019. Tutustuthan muihin palvelupaketteihimme, jos niistä löytyisi tarpeisiisi sopiva.

Kokonaispalvelussa käyt itse tuotteesi läpi ja me hoidamme loput! Kokonaispalvelussa noudamme myytävät tuotteet kotoasi. 

Kokonaispalveluun sopii mitkä vain siistit sekä ehjät tuotteet. Vaatteet, kirjat, sisustustavarat, kodin tekstiilit, astiat ym.

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, ehjiä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Yhteensä tavaroita saa olla maksimissaan 4 isoa Ikean kassillista tavaraa (71L/kassi). Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).

Varaa kokonaispalvelun hakuaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi otsikolla ”Kokonaispalvelu”. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive haun ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä. Saat kirpputorilta sähköpostilla hyväksyttäväksi palvelusopimuksen, josta löytyy kaikki oleellinen tieto palvelupaketista.

Me noudamme tavarat kotoasi, hinnoittelemme ne, laitamme esille, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen. Voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Kokonaispalvelun hinta on 50€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 50€ maksetaan tavaroiden noudon yhteydessä käteisellä. Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää, 1-2 myyntipaikassa mm. tavaramäärästä riippuen.

Palvelu sisältää tavaroiden noudon max. 20km päästä osoitteesta Lindforsinkatu 4, Tampere. Jos asut kauempana, olethan yhteydessä meihin niin katsotaan noutomahdollisuus.

Varaathan palvelupaketin vasta kun olet käynyt tavarasi läpi.

Ostopalvelu sekä provisiotili saaga lifestyle myymälään

Tiloissamme toimii SAAGA Lifestyle myymälä. Saagasta löydät second hand muotia, luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempia valintoja arkeen. Lue lisää tästä linkistä: www.saagalifestyle.com