VINTAGE 58

Vintage58 puolella alennettuja huonekaluja! Tule paikan päälle katsomaan. Kaikki myydään pois!

Vintage 58 on tyyliltään skandinaavinen ja retrosti moderni. Huonekalut ja valaisimet tuovat tuulahduksen suoraan 50-80 -luvulta. Lasiesineet ja helposti rikkoutuvat tuotteet löydät kassan lähellä olevista vitriineistä. Myymälässämme on myynnissä myös muutamia Teemu Palorannan maalaamia tauluja.

Vintage 58 puolen myytävät huonekalut löytyvät myös Huuto.netistä.

HUUTO.NET

Tyhjennämme myös kuolinpesä- , muutto- ja jäämistöeriä Pirkanmaan alueella.

Nimetön suunnittelumalli (2)

Sisustustuotteissa haluamme tuoda esiin suomalaisia pienyrittäjiä ja -tuottajia. Valikoimistamme löydät mm;

Mayn
Käsipesuaineet ilman parabeeneja, silikoneja, ftalaatteja, antibiootteja tai dietanoliamiinia (DEA) Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Musta5101
Kierrätys-/ylijäämämateriaalista valmistettuja tuotteita. Myös biohajoava keittiöspray ja tiskiaine. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

DecoLiving
Ekologiset bambutiskirätit ja kauniit astiapyyhkeet. Suunniteltu Suomessa.

Carita Cosmetiikka
Suurella sydämellä alusta asti käsityönä tehtyjä rustiikkisen rouheita koko perheen suolasaippuoita.

Nimetön suunnittelumalli (3)

PROVISIOMYYNTI JA KÄSITYÖYRITTÄJÄT

Meillä on myös myynnissä käsityöyrittäjien tuotteita mm. kortteja ja koruja. Jos sinulla on meille myytäväksi tarjottavia tuotteita laita sähköpostia ida@kirpputoriswap.fi niin neuvotellaan sopiva myyntiprovisio, myyntipaikka ja -aika.Nimetön suunnittelumalli (5)

 KUOLINPESÄ, MUUTTO- TAI JÄÄMISTÖERÄT

Onko sinulla hoidettavana kuolinpesä, muutto- tai jäämistöeriä, joista haluaisit päästä eroon? Laita yhteystietosi ja tiedot tavaraerästäsi sähköpostiin juhani@kirpputoriswap.fi
Yksityiskohtaisempi kuvaus tuotteista ja valokuvat nopeuttavat prosessia. Muista lisätä myös sähköpostiin mahdollinen hinta- , noutotoiveesi.