Bolero-makujauhe

Päivän aikana etenkin täällä töissä tulee juotua todella huonosti vettä. Ollaan Idan kanssa siinä samanlaisia ja ollaankin yritetty erilaisia keinoja lisätä vedenjuontia päivän aikana, mutta mistään ei ole jäänyt pysyvää tapaa. Joka päivä ei todellakaan viitsisi maksaa erilaisista vitamiinivesistä kaupassa, joita kyllä joisi maun takia mieluummin kuin pelkkää vettä. Niissä on myös se ongelma, että ovat lähes kaikki hiilihapotettuja, mikä ei ainakaan itselle sovi.

Mutta nyt!

 Meille tuli kirpputorille jälleenmyyntiin Bolero classic- juomajauheita. Yksi annospussi sekoitetaan ohjeen mukaan 1,5l vettä, josta kyllä tuli omaan makuun vähän liian makeaa, eli yhdestä annospussista ainakin itselle riittää hyvinkin reiluun kahteen litraan vettä makua. Yhdestä pussista makua koko päivän vesimäärään. Tai jos vaikka korvaa edes puolet päivän vedensaannista makuvedellä niin yhdestä pussista riittä vaikka kahdeksi päiväksi!

Messuilla myös messutarjous. Kirpparilta löydät makujauheet hintaan 5€ / 12pussia

En pidä mehuista, ne ovat aina liian makeita ja yleensä niistä jää vielä paha ja kuiva maku suuhun eli sen sijaan että nesteyttäisivät, haluaisikin vaan lisää juotavaa. Tästä juomajauheesta ei vastaavaa tunnetta jää vaan ne vievät oikeasti janontunteen. Tämä tuote on ihan ehdoton vaihtoehto minun kaltaisilleni, kenen kroppa huutaa vettä, mutta saakin kahvia ja Pepsi maxia.

Mikäli muillakin on ongelmia juoda riittäväsi vettä päivän aikana, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! 🙂 Tuotteen avulla on helppo ottaa vedenjuonti tavaksi, voit vaikka pikkuhiljaa vähentää makuveden määrää ruokavaliossa, kunhan vedenjuonnista on tullut pysyvä tapa. Makuja on monia erilaisia, meiltä löytyvät tällä hetkellä: mustikka, ananas, granaattiomena, mansikka, vadelma, eksoottiset hedelmät, metsämarja, omena, kola, appelsiini, hunajameloni ja mango. Yksi annospussi maksaa 0,50€.

-Salla

TUOTETIETOA:

Bolero advanced hydration. Lisää nesteen saantiasi Boleron avulla ja nauti nesteytyksen asiantuntijoiden valitsemista herkullisen hedelmällisistä vaihtoehdoista. Boleron classic-sarjasta löytyy laaja valikoima hedelmällisiä vitaminoituja juomajauheita ilman sokeria. Bolero on täydellinen koko perheen käyttöön. Voidaan sekoittaa hiilihapottomaan tai -hapolliseen veteen, rahkaan/jugurttiin tai käyttää vaikka leivonnassa.

* ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita

* täysin sokerittomia

* sekoita veteen ja nauti maukkaasta juomasta

Published by

One thought on “Bolero-makujauhe

  1. […] Mukanamme osastolla oli myös Bolero makujauheet, jotka ovatkin jälleenmyynnissä kirpputorillamme. Makuja meillä oli mukana yli neljäkymmentä, joista kymmenen myytiin loppuun messujen aikana, nyt niitä on kuitenkin saatavilla kirpparilta! Bolero makujauheet on sokeriton vaihtoehto kaikkeen makeuttamiseen sekä hyvä tapa lisätä veden juontia. Itse olen saanut lisättyä veden juontia reilusti Boleron avulla ja se onkin ainoa syy miksi otin sen meille jälleenmyyntiin. Bolerosta löydät oman blogipostauksen tästä linkistä: https://kirpputoriswap.fi/bolero-makujauhe/  […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.