Meillä myyntijakson vuokraaminen on aina enemmän, kuin pelkkä myyntipaikka. Autamme pitämään myyntipaikkasi siistinä sekä myymme tuotteesi hymy huulilla uudelle omistajalle. Meillä voit jopa valita myytkö tuotteesi itse, puolitetaanko työmäärä vai jätätkö kaiken meille.

Tältä sivulta löydät itsepalvelumyyntipaikkamme sekä hinnastot. Mutta jos sinusta tuntuu, ettei itsepalvelumyynti ole sinua varten, klikkaa tästä päästäksesi palvelupaketit sivulle.

Myynti kirpputori Swapissa

ITSEPALVELUmyyntipaikat

Meiltä löydät kolme erikokoista myyntipaikkaa, jotta jokaiselle löytyisi sopiva. Valitse myyntipaikka tavaramääräsi mukaan. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään arvioimaan oikean myyntipaikan koon.

Pieni pöytä on erinomainen esineille sekä vauvan ja lasten vaatteille. Pienessä pöydässä on hyvä myydä elokuvia, kirjoja, pelejä, sisustusesineitä ym. Emme suosittele aikuisten vaatteiden myymistä tässä pöydässä. Valitse tämä pöytäkoko, jos sinulla on 1 pieni Ikean kassi tuotteita

Keskikokoinen pöytä on erinomainen esineille ja vaatteille. Tähän pöytäkokoon menee niin lasten- kuin aikuisten vaatteet, poislukien pitkät mekot sekä haalarit. Sisustustuotteet, korut, kirjat ja elokuvat. Valitse tämä pöytäkoko jos sinulla on 1-1,5 Isoa Ikean kassia tuotteita.

Iso pöytä on erinomainen esineille ja vaatteille. Tähän pöytäkokoon menee niin lasten- kuin aikuisten vaatteet, pitkät mekot, haalarit sekä paksut takit. Tässä pöytäkoossa sinulla on lisäksi käytössä hengaritangon alla oleva lattiatila, kun tuot siihen laatikon tai pussin. Paljaalle lattialle ei saa asettaa tuotteita. Valitse tämä pöytäkoko jos sinulla on 2 tai useampi iso Ikean kassi tuotteita.

Rekki on erinomainen, jos sinulla on vain vaatteita ja asusteita myynnissä. Rekki on n.120cm leveä ja siihen mahtuu hyvin 50-60 tuotetta samanaikaisesti. (Rekin kuva tulee myöhemmin)

Vasemmalta oikealle: Pieni pöytä 0,50metriä, kahdessa tasossa. Keskikokoinen pöytä 1metrin, kahdessa tasossa. Iso pöytä 1,5metriä, kahdessa tasossa + täyspitkä vaatetanko.

hinnasto

Yhden myyntijakson pituus on 6 aukiolopäivää. Valitse myyntijaksosi pituus tavaramääräsi mukaan. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään arvioimaan oikean myyntijakson pituuden.

Yhden myyntijakson hinta sisältää:

  • Myyntipaikan siistimisen kerran päivässä henkilökunnan toimesta
  • 60kpl tarrallisia hintalappuja
  • 3kpl kovahälyttimiä, joko nasta- tai vaijerikiinnityksellä. Rekkiin sisältyy 10kpl kovahälyttimiä.
  • Henkarit lainaan, jokaiselle vaatteelle löytyy omanlaisensa
  • KirppariKalle palvelun.
    Lue lisää KirppariKallesta: https://kirpputoriswap.fi/kirpparikalle/

 

HINTA 6 PÄIVÄLLE:
Pieni pöytä 16€
Keskikokoinen pöytä tai rekki 28€
Iso pöytä 33€

TARJOUSHINTA 12 PÄIVÄLLE:
Pieni pöytä 28€
Keskikokoinen pöytä tai rekki 50€
Iso pöytä 60€

Lisäksi meiltä on mahdollista vuokrata hyllypaikka hintaan 7 € / 6 päivää. Hyllypaikan koko on 0,8 m x 0,28 m. Hinta sisältää yhden hintalappuarkin ja yhden tarrahälyttimen.

Lue kaikki säännöt ja ohjeet ennen myyntijakson varaamista, ne löydät tästä.
Myyntipaikan pääset varaamaan tästä.

LISÄPALVELUT JA -HINNASTO

Tarrahintalappuja 30kpl 0,50 € / arkki

Hakaneulat 30 kpl 1€ / pss

Kovahälytin 0,20 € / kpl

Tarrahälytin 0,20 € / kpl

Vitriinipaikka 1 € / kpl

Kakkosmyyjän lisääminen 2 € / hlö

Täyttö- tai tyhjennyspalvelu 5 €
Kysy lisää henkilökunnalta

Tavaroiden säilytys kirpputorilla 5€/vrk
(mikäli ei ole erikseen sovittu noutoajankohtaa)

SAKKOMAKSUT

Myyntipöydän tyhjentämättä jättäminen 15€

Liian täyden myyntipöydän tyhjentäminen henkilökunnan toimesta 5€

Myyntipöydän peruutus alle kaksi aukiolopäivää ennen myyntijakson alkamista: ensimmäisen myyntijakson vuokran määrä.