Yleinen

Lapset kirpputorilla

Viime aikoina olemme törmänneet yhä kasvavassa määrin erääseen valitettavaan asiaan kirpputorillamme, nimittäin vanhemmat, jotka jättävät pienet lapsensa ilman valvontaa. Tämä on jo itsessään turvallisuusriski, mutta lisäksi se aiheuttaa muille kirpputorin asiakkaille kovasti harmia.
Haluamme heti alkuun tehdä selväksi, että kirpputorillemme ovat myös pienet lapset sekä heidän vanhempansa erittäin tervetulleita, meillä on lapsia varten leikkipaikka ja olemme merkinneet kirpputorimme kahvioalueen ”hyväksi paikaksi imettää” (PSHP:n vauvamyönteinen Pirkanmaa-kampanja).

Käytävämme on tehty tarpeeksi leveiksi lastenvaunuille ja kahviotilaammekin tullaan muokkaamaan mukavammaksi paikaksi mm. imettämistä ajatellen. Vauvalliset ja vaunulliset ovat siis lämpimästi tervetulleita meille! 🙂

Toivoisimme kuitenkin, että tullessasi pienten lasten kanssa kirpputorille, otat huomioon, että hän on vastuullasi koko kirpputorikäynnin ajan. Myös leikkipaikalla. Päivittäin joudumme siivoamaan lasten eväitä ja näihin kuuluvia roskia sekä pöydistä että lattioilta. Lisäksi päivittäin pöytien siivouksen ohessa korjailemme leluja tai muita tuotteita, jotka on revitty auki ja /tai levitelty pöytään sekä kuljetettu mukana pöydästä toiseen tai leikkipaikalle leikkeihin. Eniten tässä kaikessa harmittaa se, että myyjämme joutuvat kärsimään, kun heidän tuotteensa rikotaan tai sotketaan myyntikelvottomiksi.

Lasten leikkipaikka löytyy toiselta käytävältä ulko-ovelta katsottuna.

Toivomme siis, että jos lapsesi leikkivät leikkipaikalla, niin huolehdit, että siellä leikitään vain sinne kuuluvilla leluilla ja leikkien jäljet siivotaan lopuksi. Pöydissä olevilla tuotteilla ei leikitä, ennen kuin ne on maksettu. Eväät syödään kahvion pöydän ääressä ja roskat tuodaan roskiin ja sotkut siivotaan. Näin saamme kaikille mukavan kirpputorikäynnin ja varmistamme, että pöydissämme riittää leluja ja muita tuotteita myytäväksi myös jatkossa! 😊 ja tottakai tämä pätee myös aikuisiin ihmisiin, emme sano, että vain lapset rikkovat ja sotkevat, emmekä halua yleistää tätä kaikkiin lapsiin.

Muilta asiakkailta toivoisimme, että mikäli huomaat kirpputorillamme toisen asiakkaan sotkevan, rikkovan jotain tai aukovan/levittävän myynnissä olevia tuotteita, niin tulisit kertomaan henkilökunnalle, joka voi puuttua asiaan. Aina kun tuotteen rikkoja saadaan kiinni, hänen tulee korvata rikkoutunut tuote. Meillä käy myös paljon koiria ja lapset saattavat kulkea lattioilla avojaloin, niin toivoisimme, että pääsisimme heti siivoamaan esim. lasinsirut lattialta pois. Valitettavasti henkilökuntamme ei näe ja kuule kaikkea, mitä kirpputorilla tapahtuu, mutta varmasti puutumme välittömästi, mikäli toisten tuotteita ei kunnioiteta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.