MYYNTIJAKSO TAMMIKUUSSA

Aivan ihanaa joulunaikaa sinulle!

Vuosi alkaa olemaan taputeltu ja olen aivan super onnellinen tästä vuodesta. Me päästiin meidän myyntitavoitteisiin ja asiakasmäärät kasvoivat vuoden aikana juuri sen verran, kun oli tarkoituskin. Huh, ihan super huippua!

Tämä viikko on vielä töitä, eli olemme auki perjantaihin saakka normaalisti ja sitten kirpputori jää joululomalle! Olemme suljettuna la 22.1-ti 1.1. Toki me, henkilökunta ollaan ensiviikolla töissä yhtenä päivänä vaikkakaan kirppis ei ole auki. Ja itselläni on ensi viikolla yhteensä kaksi työpäivää. Itse lomailen vuoden ensimmäisen viikon. Ihanaahan se on, että ensi viikolla vain kaksi työpäivää ja nekin on sellaisia, että käymme yhdessä kehitystoimia läpi ja pakkailemme SaaGa Lifestylen verkkokauppa tilauksia.

Jospas sitten siihen alkuperäiseen ajatukseen ja tekstin otsikkoon 🙂

Myyntijakson pitäminen tammikuussa on ihan superi heille, joilla on myytävänä toppavaatteita, neuleita, lapsille fleece- ja villahaalareita, luistimia ja ulkoiluun leluja. Myös niille, jotka sai “ei niin toivottuja” joululahjoja. Tammikuussa ostajat on selkeästi joululoman ja ruokaähkyn jälkeen liikkeellä ja jostain syystä ainakin meillä viime vuonnakin riitti asiakkaita mukavasti.

Tokikaan viime vuonna tammikuun kävijämäärä tai myynti ei vedä vertoja viime vuoden parhaimpaan kuukauteen myynnillisesti, joka oli monen yllätykseksi elokuu!

Tässä kuitenkin kuvana vuoden 2018 kävijä- ja myyntimäärät.

Jää teidän arvosteltavaksi ja päässäpohdittavaksi onko myynti vähäistä tai asiakkaita liian vähän. Tammikuussa 2019 tulee olemaan ihan sairaan paljon kaikkea mainostoimintaa ja projekteja, että oooon niiiin super innoissani mitä ensi vuosi tuo tullessaan! iiiik!

Hei ja muuten! Jos vertaillaan myyntejä vielä kauemmaksi niin vuonna 2017 tammikuussa meidän myynti oli 29 844€ ja viime vuonna/tämän vuoden 2018 se oli 40 785€. Mitä luulet, paljon se on nyt vuonna 2019 ?

Nää luvut todistaa mulle itselleni, että meidän kova työ on tuottanut tulosta ja sitä jatketaan kokoajan. Itseasiassa mikään luku ei ole sellainen mihin olisin lopullisesti tyytyväinen, koska pohjimmiltani mie haluan, että tavara tekee kauppansa ja oikeasti ihmiset oppisivat enemmän käyttämään kirpputoreja ja ymmärtämään niiden mahtavuuden ! =)

Aivan ihanaa loppuvuotta ja poikkeahhan tällä viikolla vielä ostoksille. Ja sitten lomaillaan ja nähdään vuonna 2019! <3

Joulu terveisin: Ida, Kirpputori Swapin yrittäjä.

Published by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.