Uncategorized

PALVELUPAKETIT

Palvelupaketit saivat alkunsa omasta ajankäytöstäni. Intohimoisena kirppiskiertäjänä ja huutokaupoissa pyörijänä tavaraa kertyy nurkkiin ihan huomaamatta. Enään se vuosi sitten ostettu kaitaliina ei sovikkaan uuteen sisustukseen tai ne ihanat farkut mahdukkaan kuin puoleen reiteen. Ajattelin, että en varmasti ole ainoa joka tuskailee samojen ongelmien kanssa.14712520_1604608173173686_8298743762073451466_o

Halusin tarjota kirpputorimyynnin ilon ja myynnin seuraamisen huuman myös niille ihmisille, joilla ei ole aikaa hinnoitella ja myydä itse. Myös kirpputorimyymisellä saa itselleen taskurahaa sen sijasta, että tavarat vain lahjoitettaisiin eteenpäin.

Näin syntyi kolme erilaista palvelupakettia: Täyshoitopalvelu, kokonaispalvelu ja ostopalvelu. Palvelupaketeista löydät perustiedot ja hinnastot painamalla tästä.
Palvelupakettiemme suosio pääsi yllättämään ja tästä syystä ostopalvelu on niin ruuhkautunut, ettemme voi antaa tällähetkellä uusia aikoja ollenkaan. Ostopalvelu tulee jatkumaan kuitenkin normaalisti heti ruuhkan selvittyä ja tiedotamme nettisivuillamme heti, kun vapaita aikoja on saatavilla.

Täyshoitopalveluun ja kokonaispalveluun saa aikoja tällähetkellä noin viikon varoitusajalla.

täyshoitopalvelussa on tasaisesti n.2 viikon jono.

Täyshoitopalvelussa parhaiten myy sesonkiin sopivat siistit ja nykyaikaiset aikuisten ja lasten vaatteet. Myös kirjat, dvd:t, cd:t, sisustustavarat, kodintekstiilit, astiat ja korut ovat todella suosittuja. Varaa aika vasta, kun olet katsonut kaikki myytäväsi läpi ja tiedät myytävien tavaroiden määrän.

Hinnoittelemme tuotteet hinnoilla millä näemme tavaroiden päivittäin liikuvan kirpputorillamme. Käytämme tarvittaessa apuinamme nettisivustoja. Asiakas voi myös halutessaan merkata maalarinteipillä yksittäisiin tuotteisiin toivomansa vähittäismyyntihinnan.

Vaikka et itse hinnoittele, pääset seuraamaan myyntijakson aikana omaa kokonaismyyntiä reaaliajassa Kirppari-Kalle palvelusta. Tunnukset tulevat sinulle sähköpostiin, kun olet varannut tuontiajan. 🙂

-Ida, yrittäjä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.