palvelupaketit

Oletko kiireinen? tarvitsetko helpotusta pöydän ylläpitoon?
Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi vähällä vaivalla!

Palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi  (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! ) 

Taulukosta näet nopeasti miten palvelumme eroavat toisistaan, tarkemmat kuvaukset palvelupaketeista löydät tältä sivulta ja itsepalvelumyyntipaikat ja lisäpalvelut omalta sivultaan.

Kimppapöytä on poistunut.

easy ja easy plus paketit

Easy-paketissa joko hinnoittelet tuotteet itse tai valitse PLUS paketti, jolloin me hinnoittelemme ne puolestasi. Toimitat tuotteet meille etukäteen sovittuna ajankohtana ja me hoidamme loput!

Hinta sisältää tuonnin 2 isolle IKEAn kassille (71litraa/kassi).

Varaa palvelupaketti, hinnoittele tuotteesi/ tai osta PLUS, me laitamme tuotteet esille,  myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän.  Myymättömät tuotteet voit noutaa takaisin tai jättää ne jatkokäsiteltäväksemme.

Easy-paketin hinta on 45€/ 6päivää ja 75€/ 12päivää. Myyntijakso maksetaan viimeistään tavaroita tuodessa. PLUS lisäpalvelun hinta +20€ (PLUS palveluun ei voi tuoda lasten vaatteita tai tarvikkeita)

Myös Easy-pakettiin on mahdollista saada kaveripaikka 2€ lisämaksusta.

Voit halutessasi käydä itse täyttämässä pöytää myyntijakson aikana (lisätuonnilla tuotteet hinnoitellaan itse) tai tilata lisätäytön hinnoitelluille tuotteille 5€ hintaan mikäli pöytään mahtuu. Lisätiedot ja ohjeet saat sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

Easy paketin ohjeet ja sopimuksen saat laittamalla sähköpostia info@kirpputoriswap.fi otsikolla “Easy-paketti” tai “Easy PLUS paketti” tai lisäämällä sähköpostin alla olevaan kenttään. Jos et saa viestiä 1h sisällä, olethan yhetydessä info@kirpputoriswap.fi

Palvelupakettisopimuksen tilaus

* indicates required


TÄYSHOITO

Täyshoidossa käyt itse tuotteesi läpi, tuot ne meille etukäteen sovittuna ajankohtana ja me hoidamme loput!

Täyshoitoon voit tuoda mitä vain siistejä sekä ehjiä tuotteita. Vaatteita, kirjoja, sisustustavaroita, kodin tekstiilejä, astioita ym. Saat tuoda etukäteen sovittuna aikana min. 3 Isoa Ikean kassia ja max. 5 isoa Ikean kassia tuotteita.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen, mutta voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Täyspalvelun hinta määräytyy tuomasi isojen IKEAN kassien mukaan.

  • 3 isoa Ikean kassia 35€ + 50% myyntiprovisio
  • 4 isoa Ikean kassia 45€ + 50% myyntiprovisio
  • 5 isoa Ikean kassia 55€ + 50% myyntiprovisio

Palvelumaksu maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua. Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää 1-2 myyntipaikassa mm. tavaramäärästä riippuen.

Varaa tuontiaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi otsikolla “Täyshoitopalvelu” tai lisää sähköpostisi alla olevaan kenttään. Jos et saa viestiä 1h sisällä, olethan yhetydessä info@kirpputoriswap.fi

Palvelupakettisopimuksen tilaus

* indicates required


myyntitili saaga lifestyle myymälään

Tiloissamme toimii SAAGA Lifestyle myymälä. Täältä löydät second hand merkkivaatteita ja -asusteita, luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempia valintoja arkeen. Jos sinulla on erittäin hyväkuntoisia merkkivaatteita tai -asusteita, voit tuoda ne myyntitilille myyntiin SaaGa Lifestylen rekkiin.

Myyntiaika on 90päivää ja myyntprovisiomme on 50% myydyn tuotteen myyntihinnasta. Otamme myyntitilille tuotteita harkitusti, koska tilamme ovat pienet. Ota yhteyttä aina sähköpostitse (info@saagalifestyle.com) tuontiajan varaamiseksi, jolloin käymme tuotteesi läpi, ehdotamme sinulle tuotteiden myyntihintaa ja hyväksyttyäsi ne, asetamme tuotteet myyntiin.

Saat KirppariKalle tunnukset myyntisi seuraamiseen ja me olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse myyntiajan päätyttyä.

Kirpputori Swap eikä SaaGa Lifestyle ota vastuuta tuotteista näpistys-, ilkivalta-, tulipalon-, vesivahingon-, likaantumisen tai minkään muun johdosta. Asiakkaalla tulee olla itsellään vakuutus tuotteiden turvaksi.