palvelupaketit

Oletko kiireinen? tarvitsetko helpotusta pöydän ylläpitoon?
Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi vähällä vaivalla!

Palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi  (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! ) 

Taulukosta näet nopeasti miten palvelumme eroavat toisistaan, tarkemmat kuvaukset palvelupaketeista löydät tältä sivulta ja itsepalvelumyyntipaikat ja lisäpalvelut omalta sivultaan.

KIMPPAPÖYTÄ TUNTEMATTOMAN KANSSA

TÄYNNÄ!
Kimppapöydässä käyt tuotteesi läpi, tuot ne meille ja me hoidamme loput. Tämä paketti on valintasi, jos sinulla on myytäviä tuotteita max. 30kpl.
Tuontiajan varaus ja lisätiedot sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi. 

Kimppapöydässä tuotteita myydään teemoittain.

Toistaiseksi voimassa: Aikusten nykyaikaiset vaatteet ja asusteet. Kodin tavarat ja -esineet. Ostohetkestä max 5-vuotta.

Myyntiaika on 12päivää, joka alkaa tuonnista seuraavana päivänä.
Hinta 1-10 kpl tuotteelle pelkkä myyntiprovisio 50%.
Hinta 11-30 kpl tuotteita 10€ + 50% myyntiprovisio.
Palvelumaksu 10€ maksetaan tavaroita tuodessa ja myyntiprovisio vähennetään tilityksen yhteydessä.

Varatessasi kimppapöydän, saat KirppariKalle tunnukset, joilla pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa. Voit jättää myymättömät meille jatkokäsiteltäväksi, kun ilmoitat siitä viimeistään 2 aukiolopäivää ennen myyntijakson päättymistä.

Lisätiedot ja tuontiajan varaus sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

easy ja easy plus paketit

Easy-paketissa joko hinnoittelet tuotteet itse tai valitse PLUS paketti, jolloin me hinnoittelemme ne puolestasi. Toimitat tuotteet meille etukäteen sovittuna ajankohtana ja me hoidamme loput!

Hinta sisältää tuonnin 2 isolle IKEAn kassille (71litraa/kassi).

Varaa palvelupaketti, hinnoittele tuotteesi/ tai osta PLUS, me laitamme tuotteet esille,  myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän.  Myymättömät tuotteet voit noutaa takaisin tai jättää ne jatkokäsiteltäväksemme.

Easy-paketin hinta on 40€/ 6päivää ja 70€/ 12päivää. Myyntijakso maksetaan viimeistään tavaroita tuodessa. PLUS lisäpalvelun hinta +20€ (PLUS palveluun ei voi tuoda lasten vaatteita tai tarvikkeita)

Myös Easy-pakettiin on mahdollista saada kaveripaikka 2€ lisämaksusta.

Voit halutessasi käydä itse täyttämässä pöytää myyntijakson aikana (lisätuonnilla tuotteet hinnoitellaan itse) tai tilata lisätäytön hinnoitelluille tuotteille 5€ hintaan mikäli pöytään mahtuu. Lisätiedot ja ohjeet saat sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

Easy paketin ohjeet ja sopimuksen saat laittamalla sähköpostia info@kirpputoriswap.fi otsikolla “Easy-paketti” tai “Easy PLUS paketti” tai lisäämällä sähköpostin alla olevaan kenttään. Jos et saa viestiä 1h sisällä, olethan yhetydessä info@kirpputoriswap.fi

Palvelupakettisopimuksen tilaus

* indicates required


TÄYSHOITO

Täyshoidossa käyt itse tuotteesi läpi, tuot ne meille etukäteen sovittuna ajankohtana ja me hoidamme loput!

Täyshoitoon voit tuoda mitä vain siistejä sekä ehjiä tuotteita. Vaatteita, kirjoja, sisustustavaroita, kodin tekstiilejä, astioita ym. Saat tuoda etukäteen sovittuna aikana min. 3 Isoa Ikean kassia ja max. 4 isoa Ikean kassia tuotteita.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen, mutta voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Täyspalvelun hinta on 35€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 35€ maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua. Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää 1-2 myyntipaikassa mm. tavaramäärästä riippuen.

Varaa tuontiaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi otsikolla “Täyshoitopalvelu” tai lisää sähköpostisi alla olevaan kenttään. Jos et saa viestiä 1h sisällä, olethan yhetydessä info@kirpputoriswap.fi

Palvelupakettisopimuksen tilaus

* indicates required


myyntitili saaga lifestyle myymälään

Tiloissamme toimii SAAGA Lifestyle myymälä. Täältä löydät second hand merkkivaatteita ja -asusteita, luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempia valintoja arkeen. Jos sinulla on erittäin hyväkuntoisia merkkivaatteita tai -asusteita, voit tuoda ne myyntitilille myyntiin SaaGa Lifestylen rekkiin.

Myyntiaika on 90päivää ja myyntprovisiomme on 50% myydyn tuotteen myyntihinnasta. Otamme myyntitilille tuotteita harkitusti, koska tilamme ovat pienet. Ota yhteyttä aina sähköpostitse (info@saagalifestyle.com) tuontiajan varaamiseksi, jolloin käymme tuotteesi läpi, ehdotamme sinulle tuotteiden myyntihintaa ja hyväksyttyäsi ne, asetamme tuotteet myyntiin.

Saat KirppariKalle tunnukset myyntisi seuraamiseen ja me olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse myyntiajan päätyttyä.

Kirpputori Swap eikä SaaGa Lifestyle ota vastuuta tuotteista näpistys-, ilkivalta-, tulipalon-, vesivahingon-, likaantumisen tai minkään muun johdosta. Asiakkaalla tulee olla itsellään vakuutus tuotteiden turvaksi.