Oletko kiireinen? tarvitsetko helpotusta pöydän ylläpitoon?
Kierrätä ja tienaa – vaivattomien palvelupakettiemme ansiosta hyödyt hyväkuntoisesta ja ylimääräisestä tavarastasi vähällä vaivalla!

Palvelupaketti varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi (Huomioithan, että palveluissamme on ajoittain ruuhkaa. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle vapaa aika! ) 

Taulukosta näet nopeasti miten palvelumme eroavat toisistaan, tarkemmat kuvaukset palvelupaketeista löydät tältä sivulta ja itsepalvelumyyntipaikat ja lisäpalvelut omalta sivultaan.


KIMPPAPÖYTÄ TUNTEMATTOMAN KANSSA

Kimppapöydässä käyt tuotteesi läpi, tuot ne meille ja me hoidamme loput. Tämä paketti on valintasi, jos sinulla on myytäviä tuotteita max. 30kpl.
Tuontiajan varaus ja lisätiedot sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi. 

Kimppapöydässä tuotteita myydään teemoittain.

Tammi-helmikuu. Naisten ja miesten nykyaikaiset vaatteet ja asusteet. Kodin tavarat ja -esineet. (ei lasten tarvikkeita)

Maalis-huhtikuu: Aikusten – ja lasten merkkivaatteet ja asusteet. Kodin tavarat ja -esineet.

Myyntiaika on 12päivää, joka alkaa tuonnista seuraavana päivänä.
Hinta 1-10 kpl tuotteelle pelkkä myyntiprovisio 50%.
Hinta 11-30 kpl tuotteita 10€ + 50% myyntiprovisio.
Palvelumaksu 10€ maksetaan tavaroita tuodessa ja myyntiprovisio vähennetään tilityksen yhteydessä.

Varatessasi kimppapöydän, saat KirppariKalle tunnukset, joilla pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa. Voit jättää myymättömät meille jatkokäsiteltäväksi, kun ilmoitat siitä viimeistään 2 aukiolopäivää ennen myyntijakson päättymistä.

Lisätiedot ja tuontiajan varaus sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

easy ja easy plus paketit

Easy-paketissa joko hinnoittelet tuotteet itse tai valitse PLUS paketti, jolloin me hinnoittelemme ne puolestasi. Toimitat tuotteet meille ja me hoidamme loput!

Easy-paketin varaus ja lisäohjeet sähköpostilla info@kirpputoriswap.fi otsikolla “Easy-paketti” tai “Easy PLUS paketti”.

Hinta sisältää tuonnin 2 isolle IKEAn kassille (71litraa/kassi).

Varaa palvelupaketti, hinnoittele tuotteesi/ tai osta PLUS, me laitamme tuotteet esille,  myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän.  Myymättömät tuotteet voit noutaa takaisin tai jättää ne jatkokäsiteltäväksemme.

Easy-paketin hinta on 40€/ 6päivää ja 70€/ 12päivää. Myyntijakso maksetaan viimeistään tavaroita tuodessa. PLUS lisäpalvelun hinta +20€ (PLUS palveluun ei voi tuoda lasten vaatteita tai tarvikkeita)

Myös Easy-pakettiin on mahdollista saada kaveripaikka 2€ lisämaksusta.

Voit halutessasi käydä itse täyttämässä pöytää myyntijakson aikana (lisätuonnilla tuotteet hinnoitellaan itse) tai tilata lisätäytön hinnoitelluille tuotteille 5€ hintaan mikäli pöytään mahtuu.

Lisätiedot ja ohjeet saat sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

TÄYSHOITO

Täyshoidossa käyt itse tuotteesi läpi, tuot ne meille ja me hoidamme loput! 

Täyshoitoon voit tuoda mitä vain siistejä sekä ehjiä tuotteita. Vaatteita, kirjoja, sisustustavaroita, kodin tekstiilejä, astioita ym.

Käy läpi sinulle tarpeettomat tavarat. Pese tekstiilit ja pyyhi kodinesineet.
Vaatteiden täytyy olla pestyjä, ehjiä, tahrattomia ja nykyaikaisia. Saat tuoda etukäteen varattuna ajankohtana maksimissaan 4 isoa Ikean kasillista tavaraa (71L/kassi). Kirjoita kasseihin yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero).

Varaa tuontiaika sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi  otsikolla “Täyshoitopalvelu”. Kirjoita sähköpostiin omat yhteystietosi. Kerro myös jos sinulla on jokin toive tuonnin ajankohdalle esimerkiksi aamu- tai iltapäivä. Saat kirpputorilta sähköpostilla hyväksyttäväksi palvelusopimuksen, josta löytyy kaikki oleellinen tieto palvelupaketista.

Hinnoittelemme tuotteet, laitamme esille, myymme, ylläpidämme ja tyhjennämme pöydän. Hinta sisältää tuotteiden jatkokierrätyksen, mutta voit myös halutessasi noutaa myymättä jääneet tavarasi myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä.

Täyspalvelun hinta on 35€ + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä. Palvelumaksu 35€ maksetaan tavaroita tuodessa, ennen myyntijakson alkua. Myyntijakson pituus on keskimäärin 18 päivää 1-2 myyntipaikassa mm. tavaramäärästä riippuen.

Täyshoitopalvelun varaus on sitova. Varaa tuontiaika vasta kun olet katsonut tavarasi läpi.

Ostopalvelu sekä provisiotili saaga lifestyle myymälään

Tiloissamme toimii SAAGA Lifestyle myymälä. Saagasta löydät second hand muotia, luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempia valintoja arkeen. Lue lisää tästä linkistä: www.saagalifestyle.com