SaaGa Lifestyle

SaaGa on lifestyle myymälä kirpputori Swapin tiloissa. Lisäksi Saagalla on verkkokauppa, joka sijaistee verkko-osoitteessa: www.saagalifestyle.com

SaaGa ja Swap ovat yhdessä mainio ekologisten löytöjen paratiisi. Myyt tai ostat sitten kodin sisustus- tai käyttöesineitä, merkkivaatteita, ketjuliikkeiden vaatteita, koruja tai vaikkapa etsit käytännöllistä lahjaa suuntaa töllöin Lindforsinkatu neloseen. Löydämme sinulle parhaimman tavan myydä ylimääräiset tuotteesi ja voit tehdä huikeita second hand löytöjä.
(teksti jatkuu kuvan jälkeen)

SaaGasta löydät:

Second hand muotia naisille. Pyrimme valitsemaan valikoimiin nykymuodin mukaisia merkkivaatteita. Kuitenkin meille tärkeämpää on tuotteen kunto, ajankohtaisuus ja materiaali, kuin merkki. Löydät valikoimistamme niin luxus- kuin ketjuliikkeen merkkejä.

Luonnonkosmetiikkaa. Olemme valinnut valikoimiin ns. ”peruskosmetiikkaa” kuten palasaippuaa niin hiuksille, kuin vartalolle. Lisäksi voiteita ja deodorantteja. Arkista kosmetiikkaa, jolloin jokaisen olisi helpompi tehdä päätös vaihtaa luonnollisempaan vaihtoehtoon. Olemme itse testanneet suurimman osan tuotteista.

Ekologisia valintoja. Valikoimissamme on mm. Bambukuidusta valmistettuja kahvikuppeja, bambukuidusta valmistettettuja tiskirättejä, rosterisia kestopillejä ja korkkisaippua-alustoja. Valikoiman ajatus on se, että jokainen voisi korvata sen ”tutun ja turvallisen” -ei niin ekologisen tuotteen.

Elintarvikkeita, jotka tukevat hyvinvointia. Kuten yrttishotteja, makuhunajaa ja teetä.
Olemme laajentamassa valikoimaa mm. makukahveihin ja kuivattuihin hedelmiin ja yrtteihin.


Mistä Saaga Lifestyle sai alkunsa?

Ennen Saagaahan meillä oli Swappi.fi, muistatko vielä? Vaikea sanoa suoraan ja selkeästi mistä idea sai alkunsa. Silloin, kun ymmärrettiin, ettemme enää pysty pitämään vintage kalusteiden myymälää aloin ideoimaan “jotain uutta”. Ideointi lähti pohjimmiltaan omista mielenkiinnon kohteista kuten merkkivaatteet, yrtit ja luonnonkosmetiikka.

Tykkään itse ostaa merkkivaatteita käytettynä, koska hinta on aina edullisempi ja no, mielestäni uuden ostaminen on aika turhaa, ellei ole erittäin specialituote tai tuote, jonka tarvitsee heti. Kirpputoreilta bongailenkin paljon merkkivaatteita, mutta joskus hiukan kyllästyttää, kun ne hukkuvat pöytiin. Käytettyjen vaatteiden verkkokaupat ovat kivoja, mutta itse en tykkää tilata netistä mitään. Omat syyni siihen on:

a) hutiostot. Vaatteiden koot vaihtelevat todella paljon ja itselleni sovittaminen on melkein pakollista. Merkkivaatteiden hinnat käytettynäkin on yleensä +20€, joten on se myös rahan tuhlausta.

b) postikulut. Jos haluan tilata vain yhden vaatteen, jonka hinta on 25€, tuntuu 5,90€ postikulut suurilta. Puhumattakaan siitä, jos vaate on epäsopiva: on vaihtoehto jättää vaate kaappiin käyttämättömänä tai palauttaa se ja maksaa palautuksesta 5,90€-8,90€.

c) Selaaminen ärsyttää. Puhelimen selaaminen on vain mielestäni todella raskasta eikä mielenkiinto pysy yllä, kun ei oikein tiedä mitä etsii, kun vain kuitenkin vain katselee ja katsoo jos löytyisi jotain kivaa

Tästä syystä SaaGa on pääsääntöisesti kivijalassa. Kuitenkin nykypäivänä verkossa tavoittaa niin paljon suuremman asiakaskunnan ja siitä syystä Saagalla on myös verkkokauppa lisänä. Kuitenkin koko valikoima on ainoastaan myymälässä ja verkkokauppaan lisätään tuotteita harkitummin. Uutuudet tulevan aina ensin myymälään ja lisätään verkkoon vasta myöhemmin. On kuitenkin hienoa tavoittaa asiakkaita ympäri Suomen!

Me myös messuilemme SaaGan valikoimalla, joka antaa mahdollisuuden markkinoida meitä laajemmin, piristyttää omaa työarkea ja lisätä myyntiä. Olemmekin ensi viikonloppuna Tampere Talossa UPEE Second Hand tapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 13.4 klo 10-16. Tapahtuma on ilmainen, joten poikkea ihmeessä!

SaaGa on perustettu juurikin tukemaan Swapin brändiä ja siksi, että voisimme kokonaisvaltaisemmin tarjota asiakkaillemme niin myynti- kuin ostomahdollisuuden.

Useat asiakkaat ovat ajatelleet, että SaaGassa kaikki on tyyriimpää, joka ei pidä paikkaansa. Toki merkkitutoteet maksavat lähtökohtaisestikkin enemmän kuin ketjuliikkeiden vaatteet, mutta hinnat lähtevät jopa 4€:sta. Kannattaa siis rohkeasti tulla katsomaan rekkien sisältöä.

Oletko sinä käynyt SaaGassa, mitä pidit?

Upeaa viikkoa!

-Ida, Kirpputori Swapin ja SaaGa Lifestylen yrittäjä.

Published by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.