Yleinen

Tiimi, Salla

Kuka on Salla? Olen 27-vuotias Kirpputori Swapin oppisopimustyöntekijä.

Tulin Kirpputori Swapille elokuussa 2016 työkokeiluun alanvaihtajana. Innostava työympäristö houkutti hakemaan kouluun ja näin työkokeilu vaihtui tammikuussa 2017 oppisopimuskoulutukseen. Opiskelen nyt markkinointiviestintää, tarkoituksena valmistua tammikuussa 2018 markkinointiassistentiksi.

Kiinnostus markkinointiin ja viestintään tulee pitkälti harrastuksestani: olen jalkapalloseuran toiminnassa mukana aktiivisesti. Siellä olen asiakaspalvelutyönkin aloittanut talkootöissä kahvio- ja lipunmyyjänä jo kouluikäisenä. Aikuisiällä talkootöiden rinnalle on tullut hallitustyöskentely ja kiinnostus entistä enemmän viestintään ja markkinointiin. En voisi kuitenkaan edelleenkään kuvitella itseäni töihin, jossa en saisi olla päivittäin ihmisten kanssa tekemisissä. Tästä syystä myös itselle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia.

Swapissa parasta on työn vapaus ja monipuolisuus. Saan sopivassa suhteessa sekä kehittää itseäni asioissa, joissa en ole vahvimmillani, että tehdä työtä minulle ominaisten asioiden parissa. Tykkään tehdä töitä pienelle yritykselle, jossa oma kädenjälki helposti näkyy ja palaute (sekä hyvä että huono) tulee suoraan perille. Itse en koe itseäni kovin yrittäjähenkiseksi, joten minulle sopii ns. ”perusduunarin” osa. 😊 Swapissa kuitenkin saa toteuttaa itseään hyvinkin vapaasti.

Shoppailen itse vaatteeni pääosin kirppareilta ja varsinkin kenkiä tulee haalittua, kotoa löytyy erityisesti tennareita moneen lähtöön. Niiden kautta urheilumerkit ja -brändit ovatkin tuttuja, nykyajan ”streetwear” on vaatepuolelta vahvuuksiani esim. hinnoittelussa. Lisäksi elokuvia ja TV-sarjoja tunnen jonkun verran, itse keräilen Disney-klassikoita, mutta ulkomaisia TV-sarjoja seuraan ja tutkin paljon. Lähipiiristäni löytyy myös peliharrastajia, joita käytän avuksi pelien ja urheilutarvikkeiden hinnoittelussa. Kaikista rakkaimpana keräilyn kohteena on kuitenkin koristenorsut! Niitä onkin kertynyt sekä kirppareilta että ystävien ja sukulaisten tuliaisina jo ihan kehuttava määrä. Kirpputorit ovat siis tulleet Tampereen alueella tutuksi ja olenkin todella tyytyväinen, että olen päässyt mukaan työskentelemään ja kehittämään Tamperelaista kirpputorikulttuuria! 😊

 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.