Turinoidaan Swapin kuulumiset!

Huhheijaa, kun aika menee nopeaa. Lupailin itselleni, että kirjoitan blogia vähintään kerran kuukaudessa. Miten se aika on mennyt näin nopeaa, että havahdun siihen, että edellisestä kirjoituksesta on yli kaksi kuukautta! APUA!!

Kirpputorilla on tapahtunut ihan valtavasti, etten edes tiedä mistä aloittaa. Päivät, viikot ja kuukaudet vaan vierii, kun työ on niin mieluista ja asiakkaat upeita!

Huhtikuussa avasimme Swappi.fi secondhand myymälän, joka on otettu vastaan yli odotusten! Ensimmäisten kuukausien tavoitemyynti ylitettiin ja saamme koko ajan uusia tuotteita myyntiin niin myyntitilillä, kuin suoralla ostopalvelulla. Toki vieläkin tehdään kovasti töitä markkinoinnin kanssa, että saadaan tietoisuuttamme leviämään ja asiakaskunta vakiintumaan ja kasvamaan. Pyrimme hinnoittelemaan uusia tuotteita kuitenkin joka viikko myyntiin.

Toukokuussa meillä aloitti uusi työntekijä Janna! Työntekijän palkkaaminen pelotti minua valtavasti! Pelottavinta palkkauksessa on se, että löytää juuri oikeanlaisen ihmisen joka sopii työporukkaan sekä soveltuu alalle. Pahimmassa tapauksessa huono työntekijä voi kaataa pienyrityksen. Janna on onneksi ollut aivan loistava löytö meille ja olemmekin Sallan (ensimmäinen työntekijä) kanssa todella innoissamme uudesta työkaverista, joka on samalla aaltopituudella meidän sekä asiakkaidemme kanssa.

Kesäkuussa aloitettiin yhteistyö mainostoimiston kanssa. Innovaatisuus on minulle todella luonteista ja keksinkin parhaimpia ideoita yleensä silloin, kuin vähiten voi odottaa. Rakastan keksiä kaikkea uutta, mutta helposti minulle käy sitten niin, että uutta keksiessäni vanha meinaa jäädä ja suunnitelmien teko unohtuu. Tästä syystä päätin etsiä itselleni kumppanin, joka pitää palettia kasassa ja neuvoo varsinkin markkinoinnin suhteen, miten tavoitetaan maksimaalinen tulos! Markkinointikumppaniksi valitsin TuloksenTuplausToimiston eli Tuplaamon. Tämä markkinointiyritys on semmoinen pakkaus mitä mahtavampia ihmisiä, niitä ison A:n Ammattilaisia. Ollaan saatu mitä upeimpia ideoita ja toteutuksia, etten malta odottaa kuluvaa vuotta.

Olemme myös kevään aikana kasvattaneet toimintaamme hurjasti. Markkinoimme runsaasti, monipuolisemmin ja käytämme siihen aikaa ja rahaa tuplasti enemmän kuin aikaisemmin. On ollut upeaa huomata, kuinka työmme on tuonut tuloksia! Olemme tänä vuonna myyneet asiakkaidemme tavaroita yli neljälläkymmenelläviidellä (yli 45 000€) tuhannella eurolla enemmän kuin viime vuonna. Maksavia asiakkaita on käynyt yli kaksituhattakaksisataa (yli 2200hlö) henkilöä enemmän kuin viime vuonna. Kasvu on aivan valtava ja tästä mennään vielä enemmän eteenpäin ja isosti. Lupaan, ettei meidän kirpputori lopeta sometusta tai uusien asiakkaiden etsimistä. Meillä voit olla varma, että me teemme ihan kaikkemme, jotta jokainen tuote löytäisi uuden kodin.

Olemme myös kasvattaneet reilusti palvelupakettien tarjontaa. Hinnoittelemme nykyään kaksi täyshoitoa päivässä. Päivittäin hinnoittelemme Swappi.fi:n myyntitilille tuotteita sekä arvioimme tuotteita ostopalvelussa. On tullut mentyä töihin monena aamuna ennen klo 8 ja lähdettyä vasta illalla klo 10 aikoihin, jotta olemme voineet tarjota niin monta palvelupakettia, kun on ollut tarvetta. Kuitenkaan aina tähän ei voida joustaa, joten toivonkin, että jokainen varaa täyshoidon sekä muut palvelupaketit hyvissä ajoin! heh.

Olemme myös painineet jonkin verran taloudellisten asioiden kanssa. Olemme kaksi vuotta olleet kohta auki ja kulut ovat nousseet sinä aikana. Liiketilamme vuokra on noussut sekä tammikuussa tullut maksutapalaki on nostanut kuukausikulujamme niin paljon, että meidän on pakko nostaa pöytävuokriamme. Tiedotamme tästä vielä tarkemmin, kun saan tarkat laskelmat valmiiksi, mitkä uudet pöytävuokrat tulee olemaan. Siihen asti varauksien teko sujuu normaalisti ja näillä hinnoilla, eikä voimassa olevien varausten hintoja tulla muuttamaan.

Kohta mekin olemme jo siis kaksi -vuotiaita! Mitä ihanuutta!

Olen ollut nyt vajaan viikon lomalla ja jatkan vielä kesäkuun loppuun. Palaan itse kirpputorille työn ääreen heinäkuun alussa, joten näemme silloin! Ihanaa kesää kaikille asiakkaillemme!

-Ida, Kirpputori Swapin yrittäjä.

Published by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.