Yhdessä- easy paketin sopimus ja ohjeet

KUVAUS

Täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson päätteeksi voit valita myymättömien noudon tai jatkokäsittelyn.

HINTA JA MAKSU

Iso pöytä 45 € / 6 päivää tai 75 € / 12 päivää.
Voit tuoda 2 isoa Ikean kassia aikuisten- ja lasten vaatteita ja asusteita, kodin tavaraa, kuten astioita, kirjoja, elokuvia ja sisustustavaraa.

Keskikokoinen pöytä 40 € / 6 päivää tai 70 € / 12 päivää.
Voit tuoda 1-1,5 isoa Ikean kassia aikuisten- ja lasten vaatteita ja asusteita, kodin tavaraa, kuten astioita, kirjoja, elokuvia ja sisustustavaraa (Ei mekkoja ta paksuja takkeja)

Palvelupaketti maksetaan hintalapputarroja tulostuttaessa. Pyydettäessä voimme myös lähettää verkkomaksulinkin.
Hinta sisältää: myyntipaikkavuokran, -täytön, -ylläpidon, -tyhjennyksen ja halutessasi myymättömien tuotteiden jatkokäsittelyn. Sekä tarvitsemasi määrän hintalappuja sekä hälyttimiä.

VARAUS

Easy varataan aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi ja henkilökunta tekee kaikki tarvittavat varaukset. Kerro haluatko varauksen isoon vai keskikokoiseen myyntipöytään.

LISÄPALVELUT JA LISÄHINNASTO

Hintalappujen postitus 2 € (postitukseen varattava viikko aikaa)
30kpl hakaneuloja 1 € (ostettavissa hintalappuja noutaessa)
Täyttöpalvelu ja täyttökassin säilytys 5 € / iso Ikean kassi. (ilmoitathan varauksen yhteydessä)
Toisen myyjän lisääminen myyntijaksolle 2€

TAVAROIDEN TUONTI JA MYYNTIPÖYDÄN TÄYTTÖ

Saat tuoda hinnoitellut tuotteet etukäteen sovittuna ajankohtana. Jos sinulla ei ole kasseja, voit noutaa sellaiset meiltä. Emme säilytä nimikoituja kasseja, mutta saat pyydettäessä vaihtokassit mukaasi tuonnin yhteydessä.

Voit käydä täyttämässä myyntipöytää itse tai vaihtoehtoisesti tuoda lisähinnasta täyttökassin meille, josta täytämme tuotteita myyntipöytään myyntijakson aikana.

Täytämme myyntipöydän niin, että se on myyntivalmis ensimmäisenä myyntipäivänä avatessamme klo 11.00. Pidätämme oikeuden olla asettamatta myyntiin rikkinäisiä, likaisia tai myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

HÄLYTTIMIEN KIINNITYS JA ALENNUKSET MYYNTIJAKSOLLE

Jos haluat tiettyihin tuotteisiin hälyttimet, erottele ne kassiin ja merkitse esim. teipillä/paperilla, että huomaamme pyynnön pöytää täyttäessä. Muuten kiinnitämme hälyttimiä oman arviomme mukaan.

Jos haluat alennuksen myyntijaksollesi esim. viimeisille myyntipäiville, kerro siitä tuodessasi tuotteita tai pyydä alennus sähköpostitse.

HINNOITTELU JA MYYNNIN SEURAUS

Hintalaput tulostetaan aina Swapissa paikan päällä, eikä niitä voi tehdä itse. Voit täyttää hintalaput sähköisesti KirppariKalle palvelussa tai vaihtoehtoisesti voit noutaa hintalappuarkit Swapilta a ja täyttää tuotekuvauksen ja hinnan käsin mustekynällä.

KirppariKallesta voit seurata reaaliaikaisesti kokonaismyyntiäsi ja myytyjen tuotteiden määrää. Jos teet hintalaput sähköisesti, näet myynnin seurannasta kokonaismyynnin, tuotenumeron sekä tuotekuvauksen myydystä tuotteesta sekä tuotteen hinnan. Jos täytät ne käsin, näet kokonaismyynnin, myydyn tuotteen tuotenumeron ja hinnan

Kiinnitäthän hintalaput lisäksi hakaneulalla tai klemmarilla (nuppineulat ovat kiellettyjä), jotta hintalaput pysyvät koko myyntijakson ajan tuotteissa kiinni. Hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.

MYYNTIJAKSON PÄÄTTÄMINEN JA JATKOKÄSITTELYSTÄ ILMOITTAMINEN

Ilmoita meille sähköpostitse viimeistään toiseksi viimeisenä myyntipäivänä jätätkö myymättömät tuotteet jatkokäsittelyyn vai noudatko ne itsellesi takaisin. (jatkokäsittely=lajitellaan tekstiilinkeräykseen, hyväntekeväisyys pöytiin ja omaan myyntiin) Jos tuotteet ilmoitetaan jatkokäsiteltäväksi, laitamme myyntipöydän lopussa alennukseen. Myymättömien tuotteiden nouto on myyntijakson viimeisestä myyntipäivästä seuraavana aukiolopäivänä.

MYYNTITUOTTOJEN TILITYS

Myyntituotot maksetaan pankkitilillesi, lisää tilinumero omiin tietoihisi KirppariKalleen. Maksamme tilitykset ma-, ke- ja pe aamupäivisin. (paitsi poikkeuksellisina sulku- tai pyhäpäivinä)

JÄLKIMYYNTIJAKSO JA MYYNTIJAKSON JÄLKEEN

Tuotteita kulkeutuu kirpputorilla vääriin myyntipöytiin ja tuotteista irtoaa helposti hintalappu, jos sitä ei ole kiinnitetty hakaneulalla. Tästä syystä suosittelemme, että käyt myyntijakson päätteeksi kierroksen kirpputorilla sekä katsot hintalaputtomat rekin ja toistat tämän saman 7vrk kuluttua myyntijaksosta. Jos myymme tuotteitasi 7vrk sisällä myyntijaksosi jälkeen, myynnit kirjautuvat asiakastilillesi ja näet ne KirppariKallesta. Jälkimyyntitilityksen saat pankkitilillesi, kun pyydät sen 7vrk sisällä sähköpostitse. Jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista pidätämme 50% myyntiprovision.

KIELLETYT MYYTÄVÄT

Käytettyjä uima-asuja tai alusvaatteita. Tähän ryhmään luokitellaan kaiken ikäisten alusvaatteet sekä uima-asut. Jos tuotteissa on hygieniasuoja / kaupan alkuperäiset hintalaput, silloin tuote katsotaan käyttämättömäksi.

Tupakka- tai alkoholituotteita, lääkkeitä tai lääkkeeksi luokiteltuja tuotteita

Viallisia sähkölaitteita. Annamme sähkölaitteille vuorokauden palautusoikeuden, joka sovitaan erikseen oston yhteydessä, mikäli tuotetta ei ole mahdollista testata paikan päällä. Jos tuote palautetaan, myynti vähentyy automaattisesti myyntitilisi saldosta

Elintarvikkeita tai huonekasveja.

Emme hyväksy piraattituotteita tai “kiinan krääsän” jälleenmyyntiä. Kiinan krääsäksi luokitellaan kaikki uusien tuotteiden massamyynti. Teräaseita, joilla voi sattua vahinko kirpputorilla. Likaisia, kosteusvaurion kokeneita tai voimakkaasti tuoksuvia tuotteita.Kysy henkilökunnalta tuotteista, joista olet epävarma.

VASTUUVAPAUTUS

Kirpputori Swap ei ole vastuussa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistystapauksista. Emme ole vastuussa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun Swapista riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

Kirpputori Swapilla on oikeus hävittää rikkinäiset, likaiset, virttyneet ja myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman asiakkaan erillistä suostumusta. Swapilla on oikeus hinnoitella asiakkaan tuomat tuotteet oman näkemyksensä mukaan. Swapilla on oikeus ottaa kuvia myytävistä tuotteista, mainostaa niitä eri medioissa sekä tarvittaessa yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja.

Olemme nykyaikainen ja uuden ajan kirpputori, joka pitää huolta asiakkaistaan, yleisestä siisteydestä sekä tavaroiden laadusta.

YHTEYSTIEDOT JA PALAUTE

Toivomme, että palvelupakettimme täyttää odotuksesi ja otamme mielellämme palautetta vastaan myyntijakson aikana ja sen jälkeen. Olethan meihin yhteydessä, jos sinulle jäi mitään kysyttävää.

Meidät tavoittaa aina parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@kirpputoriswap.fi

Olemme avoinna:
ma-to 11-19 
pe-la 11-17
su suljettu
Katso poikkeusaukioloajat sosiaalisen median kanavistamme ja verkkosivuiltamme www.kirpputoriswap.fi

Facebook: klikkaa @-merkistä päästäksesi profiiliimme: @kirpputoriswap
Instagram: klikkaa @-merkistä päästääksesi profiiliimme: @kirpputoriswap