Yleinen

Yrittäjän vapaapäivä

Talviloma vietetty ja akkuja ladattu! Oltiin joulu sekä uusi vuosi Indonesiassa, Balilla. Lämmintä riitti ja ensimmäinen kunnon loma ikinä. Suosittelen paikkaa, varsinkin Gilin saaria.

Mahtava fiilis kaikinpuolin! Mulla on tänään vapaapäivä, kokonainen vapaapäivä. Kaverit yleensä naureskelevat, kun pidän vapaapäivää. En ymmärrä miksi.

Mulla on ollut ihan kivan toimelias päivä, vaikka vieläkin

istun pyjama päällä nojatuolissa. Tänään tehtävälistalta on selätetty mm. 2 tuntia materiaalin siirtoa poliisille muutamasta varkaustapauksesta, videota ja kuvaa tunnistukseen. Tein muutaman tulevan mainospohjan Facebookiin. Lueskelin myös tunnin verran tilinpäätöstä ja suunnittelin seuraavaa. Ajattelin että ”mistä nipistetään, jotta saadaan enemmän tulosta, ettei seuraavalla tilikaudella oltaisi miinuksella?”

Oon myös suunnitellut yrityksen uudistamista, laajentamista tai jotain uutta! Tätä nyt teen joka päivä, mutta viime viikolla sekä tällä viikolla paljon enemmän! ja varsinkin tänään. Olisiko jollain ehdotuksia tai toiveita? Varmaan loma tekee tehtävänsä, kun ei osaa oikein olla aloillaan ja koko ajan haluaa vaan keksiä uutta.

Mulla olisi myös koulutehtäviä tekemättä. Opiskelen siis yrittäjyyttä. Aika hassua vai mitä? Yrittäjä opiskelee yrittäjäksi. Mielestäni yrittäminen on sen hengittämistä ja elättämistä. Ei ole olemassa osa-aika yrittämistä, ainakaan tällä alalla. Opiskelemalla yleisesti yrittäjyyttä ymmärrän enemmän byrokratiasta ja voin kehittyä tietyissä osa-alueissa.

Kirpparilla meillä menee päivät nopeaa ja töitä on niin paljon, kun vaan jaksaa tehdä. Joten on aika luonnollista, että kaikki tämmöinen ”ylimääräinen” tekeminen jää vapaa päiville. Nyt myös täyshoitopalvelulle on avattu lisäaikoja, joten mitään ns. ”ylimääräistä” aikaa ei ole normaalin työpäivän aikana. Täyshoitopalvelun seuraavat vapaat tuontiajat menevät helmikuun puoleen väliin, joten varaile ajoissa, jos olet miettinyt palvelun ostamista!

Easy paketit on saanut kivan vastaanoton ja iltaisin meillä meneekin paljon aikaa siihen, kun täyttelemme asiakkaiden tavaroita myyntipöytiin. Olen erittäin iloinen, että myös tätä palvelupakettia on alettu käyttämään!

Muutamia harmillisia juttuja on myös käynyt. Näistä yhtään sen enempää ei saisi mieltä pahoittaa, mutta.. Muutama päivä sitten kuulin asiakkaan nurisevan kaverilleen, että meillä on vähän heikko palvelu. (kielenkäyttö on paljon raadollisempaa sekä kovaan ääneen kerrottua) Hän perusteli asiaa kaverilleen, koska kassalla oli jonoa ja toinen myyjä (minä) ei ota toiselle kassalle asiakkaita. Tilanne oli se, että minulla oli kaksi pöydän purkua sekä yksi täyttäminen kesken. Ja yksi pöytä sellainen jota asiakas ei itse tullut tyhjentämään. Nekin työt on vain saatava tehtyä liikkeen aukioloaikoina, jotta henkilökuntakin pääsee kotiin silloin, kun työvuoro päättyy. Aika ikävää, että ihmiset ajattelevat näin suppeasti. Me palvellaan jokainen asiakas niin hyvin, kuin suinkin pystytään. Tässäkin tapauksessa asiakas jätti pöytänsä tyhjentämättä, joten ei meillä ole muita vaihtoehtoja kuin tyhjentää se HETI seuraavan myyjän tieltä pois. Ei siinä välissä voi alkaa ottamaan asiakkaita toiselle kassalle, kun seuraava myyjä odottaa pääsyä myyntipaikkaan. Huikkasin asiasta kyllä nurisevalle asiakkaalle mutta luulen, että hän pahoitti enemmän vain mieltänsä, koska ei päässyt sillä sekunnilla maksamaan ostoksiaan ja kehtasin vielä oikaista hänen mielipidettään. Joskus näissä asiakaspalaute asioissa olisi hyvä, jos mietittäisiin myös oman navan ulkopuolelle. Tykkään saada palautetta ja toivonkin sitä, mutta olisi myös hyödyllisempää saada sitä tarpeellisista asioista. Ei turhan nurisemisesta.

Ollaan myös saatu valtavan paljon positiivista palautetta meidän henkilökunnasta sekä tiloista. Myynneistä ja palvelupaketeista. En voisi olla sen suhteen yhtään sen iloisempi ja kiitänkin kaikkia palautteen antajia. Jos et ole vielä antanut palautetta niin toivoisin, että annat. Se on arvokasta meille henkilökohtaisesti sekä arvokasta yritykselle, jotta muutkin uskaltavat tulla meille.

Loppu päivän ajattelin vähän siivota kotia ja odotella muutamia vastauksia sähköposteihin liittyen ehkäpä joihinkin uusiin kirppari kuvioihin 😉 Mitä sinä teet yleensä vapaa päivänä?

-Ida, yrittäjä. 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.