Maksamalla myyntijakson kuittaat myyntiehdot luetuiksi ja ymmärretyiksi sekä sitoudut noudattamaan niitä. Epäselvissä tilanteissa kysy neuvoa henkilökunnaltamme, joka palvelee ja auttaa mielellään.

Myyntipaikka, joka rikkoo kirpputorimme myyntiehtoja, jätetään siistimättä. Henkilökunnalla on myös oikeus tyhjentää myyntipaikka ja katkaista myyntijakso, mikäli myyntiehtoja ei noudateta. Myyntipaikkavuokraa ei tällöin palauteta. Myyjä on itse vastuussa myymistään tuotteista, niiden kunnosta ja siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet.

Swapissa on neljä erikokoista myyntipaikkaa, joista voit valita itsellesi sopivan myytävien tuotteiden sekä määrän mukaan.

Tutustu tarkemmin myyntipaikkavaihtoehtoihin ja hinnastoon klikkaamalla tästä

KirppariKalle

Käytössämme on Kirpparikalle-palvelu, jonne sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero varauksen yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole Kirpparikalle-tunnuksia ennestään, voit rekisteröityä Swapin asiakkaaksi klikkaamalla tästä. Jos sinulla on jo ennestään Kirpparikalle-tunnukset toiselle kirpputorille, voit yhdistää ne Swapille klikkaamalla tästä.

Kirpparikalle-palvelussa voit tehdä varauksen itsepalvelumyyntipaikalle, täyttää hintalaput sähköisesti (tulostus Swapissa) sekä seurata myyntiäsi reaaliajassa.

Myyntijakson varaus, -maksu ja -peruutus

Myyntipaikan varauksen voit tehdä meillä paikan päällä, sähköpostitse tai suoraan Kirpparikallesta. Myyntipaikkavaraukset tehdään kuuden (6) päivän jaksoissa. Myyntijaksoon lasketaan vain aukiolopäivät ja mahdolliset kiinniolopäivät on huomioitu jo varausta tehdessä.

Myyntijakson ensimmäiset kuusi päivää maksetaan viimeistään hintalappujen tulostuksen yhteydessä. Myöhemmät myyntijaksot on mahdollista vähentää myyntitilityksistä.

Myyntijakson peruutus tehdään aina sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi, josta tulee vielä peruutusvahvistus sähköpostiisi. Peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi (2) aukiolovuorokautta ennen myyntijakson alkua. Alle kaksi aukiolovuorokautta ennen myyntijakson alkua perutuista, peruuttamattomista tai käyttämättömistä myyntijaksoista veloitamme kuuden päivän myyntipaikkavuokran.

Hintalaput ja niiden kiinnitys

Jokaisessa tuotteessa tulee olla Kirpputori Swapin viivakoodillinen hintalappu, jotka tulostetaan Swapissa paikan päällä. Viivakoodi ohjaa myyntisi aina henkilökohtaiselle asiakastilillesi. Voit hinnoitella tuotteet sähköisesti Kirpparikallessa tai tulostuttaa hintalappupohjat, joihin kirjoitat mustekynällä tuotetiedon sekä hinnan selkeällä käsialalla.

Hintalappumme ovat tarrallisia, mutta suosittelemme lisäkiinnityksen käyttöä erityisesti tekstiileissä. Nuppineulojen käyttö on kielletty, lisäkiinnityksenä voit käyttää esimerkiksi hakaneuloja tai klemmareita. Hintalappua kiinnittäessä huomioi, että hintalapun sekä sen koko viivakoodin tulee olla suora ja helposti luettavissa.
Emme myy tuotteita, joista puuttuu tuotekuvaus, tuotetietoja on manipuloitu tai hintalappu/tuotetiedot ovat muuten epäselvät.

Hintalappuarkkeja kuuluu myyntijakson hintaan 2 arkkia ( = 66 kpl hintalappua ) / myyntipaikka/ kuuden päivän myyntijakso. Lisäarkit maksavat 0,5 € / kpl.

Jos sinulla on ollut aiemmin meillä myyntijakso eri myyntipaikassa, voit käyttää vanhoja hintalappuja vaihtamalla paikkanumeron oikeaksi esim. mustekynällä vetämällä yli vanhan myyntipaikkanumeron ja lisäämällä viereen oikean.

Tuotteiden kunto ja kielletyt myytävät

Myytävän tavaran tulee olla ehdottoman siistiä, puhdasta ja tuotteiden tulee olla ehjiä. Rikkinäiset, likaiset ja vahvasti tuoksuvat sekä myyntipaikoille kuulumattomat tuotteet poistetaan myyntipaikoilta ilman erillistä ilmoitusta. Näitä tuotteita säilytetään 6 päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään.

Myyntipaikoilla ei saa myydä piraattituotteita, aikuisviihdettä, päihteitä tai lääkkeitä, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, huonekasveja, teräaseita tai siksi luokiteltavia tuotteita eikä viallisia sähkölaitteita. Kiellettyjä tuotteita ovat myös käytetyt alusvaatteet ja uima-asut. Katsomme käyttämättömiksi ainoastaan tuotteet, joissa on kaupan alkuperäiset hintalaput tai hygieniasuojat paikallaan. Kielletyt tuotteet hävitetään pöydistä ilman erillistä ilmoitusta.

Kirpputori Swap on tarkoitettu yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myymiseen. Uuden tavaran massamyynti, “kiinan krääsän” myynti sekä trokaus on kiellettyä.

Myyntipaikan täyttö ja tuotteiden esillepano

Tuotteet tulee asettaa siististi esille varaamallesi myyntipaikalle. Kaikkien myytävien tuotteiden tulee mahtua myyntipaikan sisäpuolelle henkaritankoihin ja tasoille eikä tuotteita saa asettaa lattialle tai myyntipaikkojen ulkopuolelle.  Myyntipaikkojen rakenteisiin, henkareihin tai muuhun kirpputorin omaisuuteen ei saa kiinnittää tarroja, teippejä, nastoja, narua tai muuta ylimääräistä. Omia henkareita tai hyllyjä ei saa lisätä myyntipaikoille. Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus poistaa tuotteita liian täydestä myyntipaikasta. Tyhjennyksestä koituu 5 € tyhjennyspalvelumaksu asiakastilille.

Pääset täyttämään myyntipaikkasi myyntijakson alkamista edeltävänä iltana viimeisellä kahdella (2) aukiolotunnilla (ma-to klo 17-19, pe-la klo 15-17). Myyntipaikka tulee täyttää myyntijakson ensimmäisenä päivänä ensimmäisellä aukiolotunnilla ( ma-la 11-12 ) tai muuten myyntijakso perutaan henkilökunnan toimesta. Mikäli et pääse täyttämään myyntipaikkaasi edellä mainittuina ajankohtina, sovi täyttöaika henkilökunnan kanssa etukäteen sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

Voit käydä täyttämässä lisää tuotteita ja hoitamassa myyntipaikkaasi aina aukioloaikojen puitteissa.

Myyntipaikan / -tuotteiden alentaminen

Voit alentaa kaikki tuotteesi haluamallasi alennusprosentilla 30 / 50 / 70 %, tällöin alennus asetetaan asiakastilisi taakse ja kassa alentaa automaattisesti kaikki myynnissä olevat tuotteesi (pl. vitriinissä olevat tuotteet). Huomioi, että jos sinulla on kaksi myyntipaikkaa, tämä alentaa kaikki tuotteesi.

Vaihtoehtoisesti voit alentaa myös yksittäisiä tuotteita merkityillä alennustusseilla, tällöin alennus merkitään hintalappuun koodiväreillä ja pöytään tulee lappu ”merkityt tuotteet – alennuksessa”.  Henkilökunta alentaa tuotteen manuaalisesti kassalla.

Kaikki alennukset ja niihin kuuluvat tarvikkeet löytyvät kirpputorilta, muista aina ensin kertoa henkilökunnalle jos haluat alentaa tuitteitasi.

Voit pyytää alennuksen myyntipaikallesi paikan päällä kassalta tai lähettämällä sähköpostia info@kirpputoriswap.fi Muista ilmoittaa myyntipakkasi, alennusprosentti ja koko nimesi.

Myyntipaikan tyhjennys

Myyntipaikka tulee olla tyhjennetty viimeisenä myyntipäivänä kaksi (2) tuntia ennen sulkemista (ma-to klo 17 mennessä, pe-la klo 15 mennessä). Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty näinä ajankohtina, veloitamme asiakastililtä 15 € sakkomaksun sekä tavaroiden säilytyksestä 5 € / vrk. Ilmoitathan aina henkilökunnalle mahdollisista esteistä sekä myöhästymisistä sähköpostitse.
Sinun on mahdollista varata henkilökunnaltamme tyhjennyspalvelu, jonka hinta on 5 €. Tyhjennyspalvelu tulee varata viimeistään edellisenä päivänä.

Tilitys ja myyntijakson päättäminen

Myyntipaikka tulee jättää siistiin kuntoon seuraavaa myyjää varten. Voit jättää henkarit paikalleen, tuo kassalle pöydässä olleet väärät tuotteet, laita alennuslaput omalle paikalleen sekä poista mahdolliset omat kokolaput.

Tilitys tehdään kassalla myyntijakson päättymispäivänä myyntipaikan tyhjennyksen jälkeen. Tilityksen saat käteisellä tai pankkitilille. Tilitysten maksupäivät ovat tiistaina ja torstaisin (OP). Jos haluat tilityksen pankkitilille, lisää tilinumero Kirpparikalleen ennen myyntijakson päättymistä. Käteistilityksistä tulee ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi jotta osaamme varautua käteisen määrään. Välitilitys on mahdollista tehdä kuuden päivän jaksoissa.

Hintalaputtomat tuotteet ja jälkimyyntijakso

Hintalaputtomat ja myyntipaikoilta poistetut tuotteet sekä päättyneiltä myyntijaksoilta jääneet tuotteet toimitetaan kassan viereiseen hintalaputtomat/jälkimyyntirekkiin. Käy se sekä muut myyntipaikat läpi myyntipaikan tyhjennyksen yhteydessä ja kerää omat tuotteesi. Mikäli tästä huolimatta tuotteitasi on jäänyt kirpputorille, säilytämme tuotteita jälkimyyntijakson ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät Kirpputori Swapin omistukseen. Jälkimyyntijakso on kuusi (6) vuorokautta myyntijakson päättymisestä seuraavasta päivästä alkaen. Myös hintalaputtomia tuotteita säilytetään kuusi vuorokautta näiden löytymisestä, joten muista aina kirpputorilla käydessäsi käydä hintalaputtomat-rekki läpi.

Jälkimyyntijaksolla myydyistä tuotteista veloitamme 50 % myyntiprovisiota. Käy tänä aikana Kirpparikallessa katsomassa, onko asiakastilillesi kerääntynyt myyntisaldoa. Tilitys sekä mahdolliset jälkimyynnit tulee käydä tilittämässä kirpputorilla kuuden vuorokauden aikana myyntijakson päättymisestä, jonka jälkeen ne siirtyvät Kirpputori Swapin omistukseen.

Oikeudet ja vastuuvapautus

Kirpputori Swap ei korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita. Varkauksia pyritään estämään valvonnan ja varashälyttimien avulla. Kirpputori Swap ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tulipalon, vesivahingon, varkauden, murron, ilkivallan tai muun kirpputorista tai sen henkilökunnasta riippumattoman syyn sattuessa.

Pidätämme kaikki oikeudet järjestellä myyntipaikkoja sekä ottaa myyntipöydistä ja myynnistä olevista tuotteista kuvia mainostarkoituksiin ja julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa.

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja sekä myyntiehtoja.

Maksamattomat myyntipaikkavuokrat sekä muut maksut Kirpputori Swap hoitaa perintäyhtiön kautta.