Yleinen

Puolestasi – Easy plus tai täyshoito

Jos arki tuntuu kiireiseltä ja haluaisit päästä eroon kaikesta sinulle ylimääräisesti on puolestasi palvelu sinulle täydellinen!

Meiltä voit ostaa joko Easy plus palvelun tai täyshoitopalvelun.

Easy plus on sinulle täydellinen, jos sinulla on myytävänä noin kaksi (2) isoa Ikean kassillista aikuisten vaatteita ja -asusteita sekä jotain kodin sisustustavaraa.

Täyshoito on sinulle täydellinen, jos sinulla on myytävänä kolme (3) isoa Ikean kassillista vaatteita, asusteita, pelejä, leluja, kodin tavaroita jne! Täyshoidossa ei ole maksimimäärää mitä voit tuoda!

Alta löydät tarkat palvelukuvaukset, hinnat sekä palvelun myyntiehdot.

Kuvaus

Hinnoittelemme, täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson lopulla voit valita myymättömien tuotteiden noudon tai jatkokäsittelyn.

Puolestasi palveluun voit tuoda aikuisten- ja lasten vaatteita sekä asusteita, kodin tavaroita, kirjoja, astioita, cd-ja dvd-levyjä yms. Huomioi kuitenkin seuraavat rajoitukset hinnoittelupalvelussa

Täyshoito palveluun  voit tuoda maksimissaan 1/3 alle 120 cm lasten vaatteita.

Easy plus palveluun ei voi tuoda lainkaan lasten vaatteita.

 

Myytävien tuotteiden kunto ja laatu

Kaikkien tuotteiden tulee olla ehdottoman puhtaita, nukattomia, siistejä, pestyjä, ehyitä sekä sesongin mukaisia. Käy tuotteet läpi kriittisesti ja hyvässä valossa. Maksimi-ikä vaatteiden ostohetkestä on aikuisten vaatteissa 5 vuotta ja lasten vaatteissa 2 vuotta, ellei kyseessä ole ajaton klassikko kuten Marimekko, Metsola, Burberry tms.

Voit tuoda palveluun sekä aikuisten että lasten vaatteita ja asusteita sekä lähes mitä vain kodintavaroita kuten astioita, sisustustuotteita, kirjoja, pelejä, dvd:tä ym. Tarkemmat lajittelu- ja pakkausohjeet löydät alempaa.
Mitä et voi tuoda? Parittomia astioita, sukkia ja alusvaatteita, uima-asuja, huonekasveja, elintarvikkeita, K-18-tuotteita, naarmuisia cd-levyjä, toimimattomia sähkötuotteita tai pölyisiä koriste-esineitä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Nimetön-suunn.malli_-1024x1024.png
Iso Ikean kassi on kooltaan 71 litraa.

Varaus, KirppariKalle ja myynninseuraus

Varaa palveluun tuontiaika sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi
Ilmoita viestissäsi kuinka monta isoa Ikean kassillista sinulla on tuotteita sekä tuleeko sinulta aikuisten vaatteita ja asusteita, lasten vaatteita vai kodin tavaraa. Henkilökunta hoitaa tarvittavat myyntipaikkavaraukset ilmoittamasi määrän ja tuotteiden mukaan.

Luomme ja lähetämme sinulle KirppariKalle-tunnukset sähköpostiisi varauksen yhteydessä, mikäli sinulla ei ole niitä ennestään. KirppariKallessa voit seurata myyntijaksosi kokonaismyyntiä sekä myytyjen tuotteiden kappalemäärää. Jos otat puolestasi palvelupaketin jälkeen itsepalvelumyyntipaikan ja haluat käyttää KirppariKalle-tunnuksiasi, ilmoitathan siitä henkilökunnalle.

Varaamalla tuontiajan katsomme sopimusehdot luetuiksi ja hyväksytyiksi.

Hinta ja myyntiaika

Easy plus palvelun hinta määräytyy myyntijakson pituuden mukaan:

65 € / 6 päivää ja 95 € / 12 päivää, ei muita kuluja. Voit tuoda palveluun 2 isoa Ikean kassillista tuotteita.

Täyshoidon myyntiaika on ~18 aukiolopäivää

Hinta:
3 kpl iso Ikean kassi 35 € + 50 % myyntiprovisio
4 kpl iso Ikean kassi 45 € + 50 % myyntiprovisio
5 kpl iso Ikean kassi 55 € + 50 % myyntiprovisio

Otamme vastaan vain ilmoitetun määrän tuotteita, hinta määräytyy palvelulle tuontiajan varaushetkellä. Emme palauta palvelumaksua puuttuvista kasseista.

Henkilökunta on sinuun yhteydessä sähköpostitse tuotteiden hinnoittelun jälkeen ja saat sähköpostissa myyntijakson lisätiedot, kuten päättymisajankohdan.

Lajittelu- ja pakkausohje:

Pakkaa tuotteet siististi ja tiiviisti viikaten isoihin IKEA kasseihin (71 litraa). Emme säilytä nimettyjä kasseja tai laatikoita, mutta saat pyytäessäsi vastaavan määrän isoja IKEA kasseja takaisin. Voit myös hakea isot IKEA kassit meiltä ennen tuontiaikaa.

Suurin tavara, jonka voit palveluun tuoda tulee mahtua Ikean isoon kassiin. Kaikki palveluun ilmoitetut tuotteet tuodaan kerralla sovittuna ajankohtana. Meillä ei ole mahdollista ottaa lisätuonteja myyntijakson aikana palvelumme suuren suosion vuoksi.

 • Vaatteet lajitellaan ja pakataan siististi viikaten käyttöhenkilön ja koon mukaan:
  • Aikuisten vaatteet enintään kolmen koon tarkkuudella käyttöhenkilön mukaan esim. ”Naiset XS-M” ja lasten vaatteet 20cm tarkkuudella ”esim. 90cm-110cm”.
  • Käännä vaatteet oikein päin, napita napit ja sulje vetoketjut.
  • Tarkasta tuotteet hyvässä valossa, ettei tuote ole tahrainen, nukkainen, virttynyt tai likainen. Poistamme tällaiset tuotteet tekstiilinkeräykseen ilman erillistä ilmoitusta.
 • Astiat, kirjat, sisustustuotteet sekä muut kodintavarat voi olla vaatekasseissa
 • Kodin tekstiileihin, kuten verhoihin tulee merkitä mitat.
 • Kosmetiikasta tulee tarkastaa päiväys sekä pakata ne niin, etteivät ne pääse valumaan.
 • Korut pakataan myyntierittäin esim. Minigrip-pusseihin.
 • Jos tuotteissa on vanhoja kirpputorihintalappuja, poista ne.
 • Testaa kaikki sähkölaitteet ja lisää patterilaitteisiin patterit.

Jos et halua lajitella ja pakata tuotteita sopimuksen mukaisesti, voit ostaa extra-palvelun varauksen yhteydessä hintaan 10 €/ varaus. Jos tuotteita ei ole lajiteltu ja pakattu sopimuksen mukaisesti eikä extrapalvelua ole varattu etukäteen, Kirpputori Swap pidättää asiakkaan osuudesta 15 € myyntiprovision lisäksi.

Kassien merkitseminen

Merkitse jokaiseen tuomaasi kassiin oma nimesi, mitä kassi sisältää (ks. lajittelu ohje) esim. ” Ida Kopperoinen, Naiset M-L, lapset 90cm-110cm. ”

Merkkituotteet, minimihinnan asettaminen ja alennukset

Tuotteesi hinnoittelee aina kirpputorin ammattitaitoinen henkilökunta, hinnoittelua ei koskaan anneta harjoittelijoille tms. Myymme päivittäin tuhansia tuotteita käsiemme läpi ja meillä on tiedossa useiden tuotteiden realistinen myyntihinta. Käytämme tarvittaessa hinnoittelussa apuna internetiä tai kollegoja, jotta voimme varmistaa tuotteillesi parhaimman myyntihinnan.

Kuitenkin oppia ikä kaikki, jos sinulla on jokin arvokkaampi/harvinaisempi tuote tai haluat asettaa jollekin tuotteelle minimimyyntihinnan, merkitse se tuotteeseen. Otamme sen huomioon hinnoittelussa.

Merkkituotteisiin lisää ostokuitti tai tieto mistä tuote on ostettu, onko se aito vai kopio. Merkkituotteissa tulisi olla pesulaput ym. tallella, jotta voimme varmistaa aitouden.

Alennamme kaikki myyntituotteet myyntijakson loppupuolella -30 %, -50 % ja henkilökunnan harkinnan mukaan tarvittaessa vielä -70 %.

Myyntijakson päättäminen ja jatkokäsittelystä ilmoittaminen

Ilmoita meille sähköpostitse viimeistään 7 vuorokautta ennen myyntijakson päättymistä, jätätkö myymättömät tuotteet jatkokäsittelyyn vai noudatko ne itsellesi takaisin (jatkokäsittely= lajitellaan tekstiilinkeräykseen, hyväntekeväisyyteen sekä omaan myyntiin).  Myymättömien tuotteiden nouto on myyntijakson viimeisestä myyntipäivästä seuraavana aukiolopäivänä.

Myyntituottojen tilitys

Myyntituotot maksetaan pankkitilille, lisää tilinumerosi Kirpparikalleen ennen myyntijakson päättymistä. Maksamme tilitykset tiistai- ja torstaiaamupäivisin (poikkeuksena sulku- tai pyhäpäivät). Jos haluat myyntituotot käteisellä, ilmoita siitä jatkokäsittely-/ noutoilmoituksen yhteydessä etukäteen sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

Jälkimyyntijakso

Tuotteita kulkeutuu kirpputorilla vääriin myyntipaikkoihin ja tuotteista pääsee joskus irtoamaan hintalappu. Tästä syystä suosittelemme, että käyt myyntijakson päätteeksi kierroksen kirpputorilla sekä katsot hintalaputtomat rekin ja toistat tämän saman 7 vrk kuluttua myyntijaksosta. Jos myymme tuotteitasi 7 vrk sisällä myyntijaksosi jälkeen, myynnit kirjautuvat asiakastilillesi ja näet ne KirppariKallesta. Jälkimyyntitilityksen saat pankkitilillesi, kun pyydät sen 7 vrk sisällä sähköpostitse.

Kohtelemme tuotteitasi kuten omiamme ja välitämme myynnistäsi

Aloitamme tuotteiden hinnoittelun lähes heti, kun tuot ne meille. Varaamme aina ammattitaitoisen hinnoittelijan käsittelemään tuotteesi. Varaamme tarvittavan myyntitilan ilmoittamasi määrän mukaan.

Käytössämme on asiakaskohtainen viivakoodillinen hintalappu, johon lisäämme tuotekuvauksen sekä hinnan. Kiinnitämme tarrahintalapun lisäksi klemmarilla tai hakaneulalla, jotta tuotteita ei joutuisi hintalaputtomiksi. Käytämme hälyttimiä sekä vitriinejä arvokkaimmissa tuotteissa.

Siistimme joka päivä myyntipaikat sekä järjestelemme tuotteita aika-ajoin pitääksemme myyntipaikat mahdollisimman houkuttelevina. Jos suurin osa tuotteista myydään ennen kuin 18 päivää on täynnä, henkilökunta voi yhdistellä täyshoito-tuotteita yhteisiin paikkoihin edistääkseen myyntiä.

Käytämme myyntipaikoissa kuvaavia tuotetietolappuja sekä seuraamme myyntiä. Reagoimme myyntiin ja tarvittaessa teemme tarvittavia myynninedistämisen toimenpiteitä.

Peruutusehdot ja mahdollisten lisäkustannusten veloitus

Palvelupaketin peruutus tulee tehdä sähköpostitse 7 vrk ennen sovittua tuontiaikaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä palvelumaksua. Olethan viipymättä yhteydessä tuontiesteen sattuessa sähköpostitse info@kirpputoriswap.fi

Jos kaikista tuotavista tuotteita 50 % on myyntiin kelpaamattomia tuotteita, Kirpputori Swap peruuttaa palvelupaketin eikä palvelumaksua palauteta.

Jos emme saa asiakkaalta vastausta jatkokäsittelystä tai myymättömiä ei noudeta myyntijakson päättymisestä seuraavana aukiolopäivänä, pidätämme oikeuden jatkokäsitellä tuotteet kahden vuorokauden kuluttua. Jos emme ole saaneet asiakasta kiinni seitsemän vuorokauden jälkeen myyntijakson päättymisestä, siirtyvät myyntituotot Kirpputori Swapin omistukseen kokonaisuudessaan.

Vastuuvapautus

Kirpputori Swap ei ole vastuussa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistystapauksista. Emme ole vastuussa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun Swapista riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

Kirpputori Swapilla on oikeus hävittää rikkinäiset, likaiset, virttyneet ja myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman asiakkaan erillistä suostumusta.  Swapilla on oikeus hinnoitella asiakkaan tuomat tuotteet oman näkemyksensä mukaan. Swapilla on oikeus ottaa kuvia myytävistä tuotteista, mainostaa niitä eri medioissa sekä tarvittaessa yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.