ENEMMÄN MEISTÄ

HALUAMME LUODA MUKAVAN JA SIISTIN MYYNTI- SEKÄ OSTOPAIKAN KAIKILLE ASIAKKAILLEMME. KIRPPUTORIMME ON PÄIVITETTY VUOTEEN 2019.

Olemme ajatelleet toimitiloissamme, säännöissämme sekä kaikissa toimintatavoissamme aina ensin asiakasta, viihtyvyyttä ja yleistä ilmettä. Haluamme omalta osaltamme muuttaa kirpputorikulttuuria nykyaikaisemmaksi. Haluamme tehdä myymisestä sekä ostamisesta kaikille sujuvampaa sekä mahdollisimman helppoa, unohtamatta kuitenkaan itsepalvelumyynnin parhaita puolia.

Kirpputori Swap on paikka jossa siistit, nykyaikaiset ja ehjät tavarat kohtaavat uudet omistajat. Vaikka olemme itsepalvelukirpputori, meillä myyjälle jää pienempi työ myyntipöydän ylläpidossa. Henkilökuntamme on iloista, auttavaista sekä työhönsä perehtyneitä. Alla on listattuna vain muutama niistä asioista, joihin olemme kiinnittäneet huomiota kirpputoria avatessamme.

 • Markkinoiden uusin kirpputorikassajärjestelmä ja KirppariKalle -palvelu, joka takaa nykyaikaisen ja turvallisen myynnin.
 • Siistimme jokaisen myyntipaikan päivittäin.
 • Tilamme on siisti ja valoisa sekä pyrimme pitämään tavaran laadun hyvänä säännöillämme.
 • Tiloihimme pääset hyvin lastenvaunujen kanssa sekä pyörätuolilla. Sisäänkäyntimme edessä on ramppi, ovinamme on liukuovet sekä käytävämme ovat 1.3m-1.6m leveät.
 • Meiltä löydät myös lukollisen sovituksen, pienen lasten leikkipaikan ja ilmaisen asiakas-wc:n.
 • Sijaintimme on aivan Hervannan ydinkeskustassa. Liiketilamme edestä löytyy maksullinen kadunvarsipysäköinti ja lisäksi 200 m päässä on ilmaista pysäköintitilaa reilusti. Bussipysäkiltä kävelymatkaa meille kertyy 250 metriä.
 • Lisäksi meiltä löydät erikokoiset myyntipaikat, palvelupaketteja sekä lisäpalveluja.
 • Henkilökunta työskentelee aina parettain, jolloin voimme parhaiten pitää myymälää silmällä ja turvata jokaisen asiakkaan asioinnin myymälässämme.
 • Käytämme runsaasti eri medioita kaikkeen mainostamiseen sekä asiakashankintaan. Olemme aktiivisia Facebookissa sekä Instagramissa.

Olemme iloksemme saaneet paljon asiakkailtamme palautetta, joiden pohjalta olemme kehittäneet toimintaamme. Haluamme jatkossakin saada rakentavaa palautetta niin risuissa kuin ruusuissakin. Tässä muutamia asiakaspalautteita:

 • Ainoa tietämäni kirppis, missä ei minusta selvästikään haise hiki, tunkkainen ja lika. Ihanan valoisa, puhtoinen ja viihtyisä kirpputori!  Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, vinkkejä ja hyviä neuvoja on aina tarjolla myyjälle, kun niitä tarvitsee   -Facebook -arvostelu
 • Olen ollut todella tyytyväinen täyshoitoon ja varmasti käytän jatkossakin, jos kirpparitavaraa taas kaapeista löytyy. Erityisen tyytyväinen olen ollut teidän hinnoitteluun. Itse olisin myynyt tavarat alihintaan ja siksi teidän 50% osuuden jälkeenkin saan varmasti saman verran käteen kuin itse myydessä olisin saanut ja ilman hinnoittelun & tavaroiden lisäilyn vaivaa 🙂 -Sähköpostiarvostelu
 • Aivan ihana henkilökunta! Ei ole ketju, vaan ihanan yrittäjäpariskunnan omistama! Ei voi kuin tukea. Palvelun taso on ehdottomasti parhaimmasta päästä koko Pirkanmaalla. -Facebook -arvostelu

Kirpputorimme on avattu heinäkuussa 2016. Olemme saaneet tänä aikana jo aivan ihanan ja valtavan vakioasiakaskunnan. Tämän lisäksi viikonloppuisin ja varsinkin loma-aikoihin iloksemme huomaamme, kuinka paljon ihmiset tulevat varta vasten meille ulkopaikkakunnilta.

KIRPPUTORI SWAPIN HENKILÖKUNTA
Kirpputori Swapin omistajaa minä, Ida ja aviomieheni Juhani. Työntekijöitä on kaksi, Salla ja Janna. Sairastapauksien sattuessa kirpputorilla saatat törmätä Kristaan ja Jessicaan. Meitä kaikkia yhdistää kirpputorihulluus.

IDA JA JUHANI
Suuntaamme usein vapaapäivänä kirpputorikierrokselle tai huutokaupoille. Aina toisella paikkakunnalla ollessamme etsimme ensimmäisenä kaupungin parhaat kirpputorit.

Itse etsin nykyään kirpputoreilta hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä ja asusteita. Merkki ei ole minulle koskaan ollut tärkeä, eikä ole vieläkään, mutta Ted Baker on vienyt sydämeni. Iän myötä olen kuitenkin oppinut arvostamaan laadukkaampia merkkejä sekä kotimaista designia niin astioissa kuin koruissa. Yhtenä keräilyn kohteena minulla on mm. Arabian Emilia -sarja. Käyn kirpputoreilla melkein viikottain jo kahdennettatoista vuotta.

Juhani bongailee mielellään kirpputorilta kotimaista taidelasia, militariaa sekä hopeaesineitä. Myöskään design -valaisimet, -huonekalut tai -korut eivät jää huomaamatta. Militaria tietämystä ja tuotekiinnostusta löytyy monelta eri aihealueelta, mutta keräilyinto keskittyy Suojeluskunta-aiheeseen, josta löytyykin melkein Suomen suurin kokoelma.

Voinkin luottavaisin mielin sanoa, että jo me kahdestaan olemme aikamoinen tietopankki sekä tehokaksikko. Minä tykkään ideoida, uudistaa ja näpertää. Juhani toimii lihasvoimana sekä tuotteiden arviointiapuna.

SALLA
Markkinointiviestinnän oppisopimusopiskelija sekä vuosia urheiluseuran toiminnassa mukana ollut Salla on huippulisä tiimiimme. Salla on ollut Kirpputori Swapin kuvioissa mukana melkein alusta saakka. Salla käy aktiivisesti Tampereen alueen kirpputoreilla. Ehdottomasti koristenorsut sekä Disney-elokuvat ovat ne mitä Salla useimmiten bongailee. Molemmista löytyykin aikamoinen kokoelma kerättynä. “Streetwear”  sekä urheilubrändien mukaiset vaatteet, kengät ja asusteet löytävät myös nopeasti tiensä Sallan ostoskoriin. Tietoa Sallalta löytyy laajasti eri merkeistä, ajankohtaisuudesta sekä mallistoista.

JANNA
Osa-aikaisesti työskentelevä Janna on uusin lisä tiimissämme. Nuoresta iästä huolimatta kirpputoreja on tullut kierreltyä varsin useita ja työskentely käytetyn tavaran parissa on antanut paljon tietopuolta hinnoittelussa. Luonnonkosmetiikka, terveellinen ruokavalio sekä secondhand vaatteet ovat Jannan mieleen. Tutustumme vielä Jannaan sekä koulutamme häntä vielä rautaiseksi Swappilaiseksi.

KRISTA JA JESSICA
Tekevät tunteja tarvittaessa jos joku meistä sattuu sairastumaan tai vaikka malttaa lomailla. Kutsun heitä usein “extraajiksi”. Krista toimii ammattijärjestäjänä ja hänellä on kymmenien vuosien kokemus kirpputoreista niin myyjän kuin ostajan roolissa. Olemmekin saaneet häneltä useita toimivia vinkkejä toimintatapojemme parantamiseksi. Jessica on erittäin taitava puuseppä sekä sisustussuunnittelija, joka rakastaa luonnonmateriaaleja sekä arvostaa käsityötä. Molemmilla saattaa joskus unohtua hinnastomme, sääntömme tai tietty toimintatapamme, kun työtunteja on vain joskus ja jouluna, mutta kummatkin rakastavat aidosti kirpputoriamme sekä asiakaspalvelua.

Henkilökunnastamme sekä kirpputorin kuulumisia voit lueskelle lisää blogin puolelta. Klikkaa tästä päästäksesi blogiin.

Koko henkilökuntamme toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi myymään sekä ostamaan kirpputorillemme. Toivomme saavamme teiltä palautetta jatkossakin, jotta voimme kehittää toimintaamme.

asiakasedut ja alennukset

OPISKELIJA-ALENNUS
Opiskelijakortilla, jossa on voimassa oleva lukuvuositarra saat normaalihintaisesta myyntijaksosta -10% alennusta. Opiskelija-alennus on henkilökohtainen ja se myönnetään ainoastaan pöydän vuokranneelle henkilölle. Kortti on esitettävä kassalla ennen pöydän maksua, emme korvaa maksuja jälkikäteen. Voit käydä näyttämässä opiskelijakorttisi pöydän täytön yhteydessä tai myyntijakson aikana. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjoushintoihin. 12 päivän myyntijaksossa tarjoushinta on edullisempi, kuin opiskelija-alennus ja tällöin käytämme sitä hintaa.

SUOSITTELIJA-ALENNUS
Suosittele meitä ystävillesi. Kun ystäväsi varaa itsepalvelumyyntipöydän ja mainitsee nimesi myyntijakson maksun yhteydessä, sinä (suosittelija) saat seuraavasta normaalihintaisesta myyntijaksosta -15%.  Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Esimerkki: Jaana Leinolla oli myyntijakso. Myyntijakson jälkeen Jaana kertoi ystävälleen Toni Hiltuselle kirpputori Swapista. Toni päätti varata pöydän ja myyntijakson maksun yhteydessä hän kertoi kassalla, että ystävänsä Jaana Leino suositteli hänelle kirpputori Swappia. Kirpputori Swapin myyjä kirjoittaa Jaana Leinon asiakastietoihin, että seuraava varattu myyntijakso on Jaanalla -15%

KANTA-ASIAKASKORTIT
Leimakortit saat pyytämällä kirpputorin kassalta.
Ostaja:
 Kertaostoksen ollessa 20€, saat yhden leiman. Kymmenellä leimalla saat 5€ alennusta pöytävuokrasta tai täyshoitopalvelun palvelumaksusta. Ilmoitamme tupla- ja triplaleimapäivistä Facebookissa. Muista näyttää leimakorttiasi kassalla ostosten yhteydessä.
Myyjänä saat jokaisesta normaalihintaisesta myyntijaksosta yhden leiman sekä 12 päivän tarjoushintaisesta myyntijaksosta kaksi leimaa. Kymmenellä leimalla saat yhden myyntijakson veloituksetta. Muut tarjoushintaiset myyntijaksot eivät oikeuta leimaan. Pyydä leima kassalta aina myyntijakson maksun yhteydessä. Jos et ole muistanut pyytää leimakorttiasi, voit pyytää henkilökuntaa laskemaan myyntijaksosi kassalla.