Yleinen

KirppariKalle – varauksen teko

Sanana KirppariKalle ei kerro juurikaan kellekään mitään, vielä. Uskon kuitenkin, että muutaman vuoden päästä tämä on palvelu, joka mullistaa kirpputorikulttuuria.  Kirppari-Kalle on palvelu, jonka me olemme ostaneet meille sekä asiakkaillemme käyttöön. Moni on luullut, että tämä on jokin meidän oma juttumme, ei ole. 😊

Tässä postauksien sarjassa kerron teille mikä on Kirppari-Kalle asiakkaiden silmin ja mitä sillä tehdään. Ensimmäinen postaukseni koskee varauksen tekoa internetissä suoraan meidän varausjärjestelmään.

Jos sinulla ei ole tunnuksia KirppariKalleen, klikkaa ”rekisteröidy”. Ja klikkaa ”En ole käyttänyt aijemmin KirppariKallea” Pääset syöttämään tietosi.
Jos sinulla on jo tunnukset klikkaa ”sisäänkirjutuminen”, tällöin kysytään käyttäjätunnus sekä salasana. Jos olet tehnyt jo varauksen kirpparilta, tunnukset ovat lähetetty sinulle sähköpostiin. Silloin kannattaa katsoa myös roskaposti.
Jos sinulla on tunnukset jollekkin toiselle kirpputorille, jossa on käytössä KirppariKalle, klikkaa ”rekisteröidy”. Tällöin sinulle avautuu kaksi vaihtoehtoa ”minulla on KirppariKalle tunnukset” sekä ”En ole aijemmin käyttänyt KirppariKallea” Klikkaa ensimmäistä, jollon pääset kirjautumaan vanhoilla tunnuksillasi meidän kirpputorin käyttämään KirppariKalleen.

Sisäänkirjautumisen jälkeen nykyaikainen myyminen on ihan minuuttien päässä! 

Myyntijakson varaaminen on todella helppoa. Kirjautumisen jälkeen etusivivulla oikealla puolella olevasta sarakkeesta löydät osion ”varaa paikka”. jonka jälkeen avautuu mahdollisuus valita aikataulukko tai myymäläkartta, josta varaus tehdään. Itse koen aikataulukon helpommaksi. Voit avata myymäläkarttamme vaikka toiselle välilehdelle, jotta näet missä paikat sijaistevat. Myymäläkartassa pöytäkoot on väritettyinä. Keltainen on iso-, sininen on keksikokoinen- ja vihreä on pieni pöytä.

Jos olet tehnyt varauksia, kumpaa olet käyttänyt?

Varauksen teon ohjeistus: AIKATAULUKKO

Aikataulukon näkymä on samanlainen asiakkaille, kun henkilökunnalle. Meidän kirpputori ei ole piilottanut pöytiä tms. Kuitenkin, jos et löydä sopivaa pöytää, voit laittaa meille viestiä, jotta voimme tarkistaa asian. Joskus kirpputorilla on omia pöytiä vuokralla, jossa myymme ostopalvelussa ostettuja vaatteita sekä kirpputorille jääneitä hintalaputtomia. Jos on kovin täyttä eikä ole vapaita pöytiä, voimme tarvittaessa vapauttaa tällaisen pöydän. Mutta mennäänpäs taas asiaan! 

Aikataulukossa ylhäällä näkyy päivämäärät sekä sivuilla pöytänumerot. Punaisella näkyvät päivät ovat varattuja ja vihreillä näkyvät vapaita. Myyntijakson voi varata kuuden päivän sykleissä.

Esimerkkinä pöytä numero 5 on vapaa to 8.2 alkaen.

Klikkaa ensimmäistä vihreää päivää,  jolloin saat näkyviin, kuinka monta päivää pöytä on vapaa ennen seuraavaa vuokralaista, hinnan sekä tee varaus -painikkeen. Pöydän voi varata kuuden päivän jaksoissa sekä myyntipaikan vapaana olevien päivien pitää olla jaollinen kuudella, jotta varauksen voi tehdä. Tässä esimerkiksi jää päiviä vapaaksi 17, joten tätä paikkaa ei voi varata. Jostain syystä tähän on annettu asiakkaalle varaus, vaikka jakso ei ole jaollinen kuudella. Tällöin voit joko soittaa meille tai laittaa sähköpostia. Tai voit myös varata kokonaan toisen pöydän. 

Kun olet löytänyt sopivan aloitus päivämäärän sekä pöydän, klikkaa ”tee normaali varaus”.  Sen jälkeen pääset varausnäkymään! Varaus näkymästä näet kaiken, ajankohdan, päiviä voit laittaa 6,12,18 jne. Hinnan sekä MUISTA LUKEA SÄÄNNÖT JA OHJEET. Kaiken tämän jälkeen klikkaa ”tee varaus”. Tämän jälkeen vielä sivusto ohjaa sinut varauksiisi, josta voit tarkastella vielä varaus tietoja.

Myyntipöydän pääsee täyttämään aina myyntijaksoa edeltävänä aukiolopäivänä tuntia ennen sulkemista tai saman päivän aamuna klo 11. Pöydän tyhjennys on viimeisenä päivänä tuntia ennen sulkemista. Eli tässä tapauksessa myyntijakso on to 8.2- ke 14.2 Myyntipaikan saa täyttää ke 7.2 klo 18-19 tai to 8.2 klo 11. Tyhjennys on ke 14.2 klo 18 mennessä. Muista huomioida aukioloajat!

Varauksen teon ohjeistus: MYYMÄLÄKARTTA

Myymäläkartassa varauksen teko tehdään samalla periaatteella kuin aikataulukossa. Myymäläkartasta näet suoraan missä mikäkin pöytä sijaitsee. Myymäläkartta on myös väritetty pöytäkokojen mukaan. Klikkaamalla pöytää näet avansanoista sen koon sekä alhaalta näet milloin juuri se pöytä on vapaa. Klikkaamalla ”varaa” pääset varauskohtaan, josta löytyykin ohjeet ylempää! 

 

KirppariKalle ohjaa hyvin sekä neuvoo jokaisella sivulla mitä täytyy tehdä, joten voit ihan huoletta tehdä varauksia, se on oikeasti helppoa. Jos teet varauksen väärälle päivällä, laita meille s.postia niin me korjaamme asian!

Jos kuitenkin vielä epäröit tehdä varauksen KirppariKallessa, soita meille 0503210311, laita s.postia info@kirpputoriswap.fi, tule paikan päälle tai lähetä meille viestiä Facebookissa.

Toivottavasti nähdään meillä! Seuraavassa postauksessa näytän esitäytetyt hintalaput sekä kerron miksi se on erittäin kätevää ja turvallista! 🙂


Terveisin: Ida, yrittäjä

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. […] Jos tarvitset syventävät ohjeet myyntipaikan varaamiseen, löydät ne tästä linkistä: https://kirpputoriswap.fi/kirpparikalle-varauksen-teko/ […]

Kommentointi ei ole käytössä.