Yleinen

Mitä vastinetta saat myyntipaikkavuokran hinnalla?

Tiedätkö mitä todellisuudessa myyntipaikkavuokralla saat?

Olen huomannut paljon myyneenä ja vielä enemmän kirpputoreja kiertäneenä, että aika paljon kirpputoreilla vaihtelee se, mitä myyjä myyntipaikkavuokralla todellisuudessa saa.

Harmillisesti usean ystävän sekä asiakkaiden kanssa jutelleena olen huomannut, että yhä harvempi asiaa pohjimmiltaan ajattelee. Katsotaan ainoastaan sitä myyntipaikan hintaa. Oletko huomannut, että lisäkuluja saattaa yllättävästi tulla, kun joudut käymään siistimässä myyntipaikkasi päivittäin tai käymään paikan päällä lisäämässä alennuslapun myyntipaikkaasi, koska tämä ei kuulu ”kirpputorin toimenkuvaan”? Viimeksi bensan hintaa katsoessani, meinasin lentää perseelleni. Ja ei, se bussimatkakaan ei ole ilmainen.

Tässä postauksessa kerron mistä meillä maksat. Kerron asiat siitä näkökulmasta, mitä olen itse kokenut tai mitä olen kuullut muiden kokevan. Jos sinulle tulee mieleen jotain, mitä voisimme tehdä paremmin: Kerro se rohkeasti!

Kaikki hinnat löydät eriteltynä vielä meidän nettisivuiltamme, käytän esimerkkinä yhtä pöytäkokoa sekä hintaa. Esimerkkinä muiden hinnoittelussa käytän laajasti hintatasotietämystä ympäri Suomen, mutta painotun Tampereen muihin kirpputoreihin ketään osoittamatta. Itse pyrin tarjoamaan myyntipaikan mahdollisimman edullisesti, mutta kuitenkin niin, että pystymme pitämään palvelumme ja tilamme siistinä sekä laadukkaina.

Iso pöytä 6päivää 31€. (1,5m) Tähän myyntipaikkaan mahtuu tavaraa/vaatetta n. 2 isoa Ikean kassia kerralla. Myyntipaikan saat täyttää edellisenä päivänä tuntia ennen sulkemista. Myyntijakson aikana saat tuoda lisää myytävää aina aukioloaikojen puitteissa.

Myyntipaikan siistimispalvelu SISÄLTYY HINTAAN.
Yleisin hinta tälle palvelulle on joko 1€/päivä tai 5€/6päivää. Eivätkä monet edes tarjoa tätä, edes maksua vastaan. Siistimme jokaisen myyntipöydän joka päivä, automaattisesti. Tähän on varattu aina työntekijä kolmeksi tunniksi, joka päivä. Emme ole ikinä laistaneet tästä tehtävästä. Jos päivisin on enemmän aikaa tai harjoittelija, siistimme myyntipaikkoja useamminkin.

KirppariKalle palvelu SISÄLTYY HINTAAN.
Tämä palvelu mahdollistaa tarkan myynnin seurannan, myyntijakson varaamisen missä ja milloin vain sekä sähköisen hinnoittelun. Pääset myös katsomaan reaaliajassa mikä pöytä on vapaana ja missä se sijaitsee. Kirpparit, joissa KirppariKalle on käytössä myyntipaikkahinnat ovat alkaen 34€/6päivää, eivätkä heillä sisälly myyntipaikan siistiminen tai hälyttimet hintaan. Joissain paikoissa joudut maksamaan erikseen siitä, että saat tietää mitä tuotteita on myyty.

Hintalaput. 2 ARKKIA SISÄLTYY HINTAAN eli yhteensä 60kpl. Ylimääräiset arkit maksavat meillä 0,50€/kpl. On paikkoja, joissa ne maksavat jopa 1€/arkki. Ylimääräisen hintalappuarkin hinta määräytyy meillä tulostusmusteesta sekä yksittäisen tarra-arkin hinnasta. Hintalappuja tulostetaan keskimäärin 60kpl myyntijaksolle, mutta jos sinulla on paljon pieniä esineitä esim. koruja, menee hintalappuja tällöin enemmän.

Kovahälyttimet. 3kpl SISÄLTYY HINTAAN.
Kovahälyttimet maksaa muualla yleensä keskimäärin 0,20€-1€/kpl. Meillä lisähälyttimet maksavat 0,20€/kpl. Hälyttimet on meille investoitu, joten haluan niitä tarjota kuuluvaksi vuokraan. Rajattu määrä on siksi, etteivät ne lopu kesken ja näin voimme varmistaa, että ne riittävät jokaiselle tasavertaisesti.

Palvelu. Meidän kirpputorilla henkilökunta on todellakin myyjiä sekä ostajia varten. Autamme niin paljon kuin osaamme, opiskelemme jopa second hand hintoja, seuraamme tarkasti mitä myydään ja milloin, kuuntelemme asiakkaitamme ja reagoimme kaikkeen asiakaspalautteeseen, asetamme alennuslaput sovittaessa, vastausaikamme sähköposteihin on nopea sekä pyrimme antamaan kokonaisen palvelukokonaisuuden. Kohtelemme jokaista asiakastamme tasavertaisesti. Usealla muulla kirpputorilla olen huomannut, että eri asiakkaille on eri hinnat ja säännöt.

Markkinointi ja kohderyhmä. On paljon kirpputoreja, jotka on jämähtänyt siihen mitä he nyt ovat ja ovat olleet useita vuosia. Markkinointiin ei käytetä yhtään aikaa eikä varsinkaan rahaa. Me pyrimme koko ajan saamaan uusia asiakkaita sekä kasvamaan! Itselläni on huikeita suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja niihin panostetaan joka päivä! Tämä takaa jokaiselle myyjällemme satoja asiakkaita joka päivä. Niitä vakioasiakkaita sekä niitä jotka tulevat ensi kertaa. Asiakkaita tulee myös runsaasti ulkopaikkakunnilta!

Liiketila ja turvallisuus. Kirpputorillamme on käytössä hälyttimet, tallentava valvontajärjestelmä sekä vartiointipalvelu. Vielä on paljon kirpputoreja, joissa ei varkaista välitetä. Me välitämme ja teemme joka kerta ihan kaikkemme varkaan kiinni saamiseksi. Käytössämme on myös lukollinen sovitus, johon vietyjä tuotteita kontrolloidaan. Sovituskoppi on yleisin paikka kirpputorilla, jossa vaihdetaan hintalappuja tai varastetaan tuotteita. Me olemme rajanneet sen mahdollisuuden kokonaan pois. Lisäksi olemme valinneet liiketilan, joka on hyvällä paikalla, on valoisa ja olemme kiinnittäneet huomiota esteettömyyteen sekä ilmastointiin.

Meillä siis todellakin saat vastinetta rahoillesi. En lupaa sinulle tuhansia euroja tai huippu tiliä, koska se on kiinni sinusta itsestäsi sekä myymistäsi tuotteista. Tarjoan sinulle siistin myyntipaikan, jossa henkilökunta palvelee sinua sekä siistii myyntipaikkasi päivittäin. Halutessasi pystyt tutustumaan henkilökuntaamme blogissa sekä somessa. Meillä saat vakiintuneen asiakaskunnan sekä satoja maksavia asiakkaita päivittäin, meillä voit olla myös varma, ettemme tyydy mihinkään asiakasmäärään vaan haluamme aina enemmän. Ja teemme töitä myös sen eteen. Tarjoan sinulle nykyaikaisen tavan myydä sekä myyntijaksosi aikana saat seurata reaaliajassa mikä tuote on myyty tai myymättä. Tarjoamme sinulle kokoaikaista myyntityötä. Teemme kaikkemme joka päivä, että asiakkaamme tuotteet menevät kaupaksi ja saamme asiakkaat tulemaan paikan päälle yhä uudestaan.

On paljon vielä asioita mihin olemme kiinnittäneet huomiota, mutta tekstistä tulisi aivan liian pitkä avatessani jokaista asiaa. Aukioloajat, henkilökunnan pukeutuminen, palvelupaketit, second hand myymälä, luonnonkosmetiikka, lisämyynti, säännöt, leikkipaikka, lukollinen sovitus ym. Jokainen asia on meillä mietitty loppuun asti, emmekä tee mitään puoli teholla tai jätä sitä sille teilleen.

Jos sinua jokin asia mietityttää tai haluat antaa muuten palautetta, kuulemme sen mielellämme. Voit laittaa vaikka suoraan sähköpostia info@kirpputoriswap.fi

Loppuun haluan vielä sanoa, etten todellakaan halua lynkätä muita kirpputoreja tai arvostella heidän hinnoittelujaan. En voisi elää ilman suurinta osaa kirppareista <3 Mutta on tärkeää tuoda asioita julki, jotta niitä voi jokainen miettiä ja pohtia. Postauksen pointti on tuoda julki meidän myyntipaikkahintaamme.

-Ida, Kirpputori Swapin yrittäjä.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.