Yleinen

Sinä itse – itsepalvelumyynti

Itsepalvelumyynnissä sinä itse teet varauksen, hinnoittelet tuotteet, täytät sekä tyhjennät myyntipaikkasi. Me Swapilla siistimme myyntipaikkasi päivittäin, mutta suosittelemme käymään paikan päällä ainakin kerran myyntijakson aikana tekemässä perusteellisen järjestelyn sekä täyttämään myyntipaikkaasi.

Swapissa on neljä erin kokoista myyntipaikkaa, josta voit valita itsellesi sopivan myyntimäärän mukaan.

Iso myyntipöytä 1,5m

Iso pöytä 33 € / 6 päivää ja 60 € / 12 päivää

Valitse tämä myyntipaikka silloin, kun sinulla on kaksi (2) tai enemmän isoja Ikean kassillisia tuotteita.

Isossa pöydässä on oikealla puolella täysipitkä vaatetanko, joka on leveydeltään noin 0,5 metriä. Tähän menee hyvin pitkät mekot sekä paksut takit. Henkaritangon alle lattiaosaan voi laittaa kassin tai laatikon, johon laittaa esim. kenkiä tai yhden ison tuotteen. Laatikoita löytyy myös Swapilta lainaan. Pöytäosa on kahdessa osassa ja tason koko on noin 1 m x 0,5 m. Ylätason yläpuolella on myös tanko, joten jos sinulla on paljon vaatteita saat laitettua lyhyempiä vaatteita reilusti henkariin myös pöytätason päälle.

 

keskikokoinen pöytä 1m

Keskikokoinen pöytä 28 € / 6 päivää ja 50 € / 12 päivää
Valitse tämä myyntipaikka silloin, kun sinulla on 1 – 1,5 isoa Ikean kassillista myytävää. Tähän myyntipaikkaan ei kannata laittaa pitkiä vaatteita kuten mekkoja tai takkeja.

Kekikokoinen myyntipöytä on muuten samanlainen, kun iso pöytä, mutta tässä ei ole täysipitkää vaatetankoa. Tämä myyntipöytä on täydellinen lastenvaatteille, kodin tavaroille kuten astioille, kirjoille sekä kodin tekstiileille. Myös aikuisten vaatteita voi myydä tässä paikassa, mutta emme suosittele laittamaan tähän myyntipaikkaan pitkiä mekkoja tai paksuja takkeja.

Ylätason päällä olevaan tankoon voit nostaa henkariin vaatteet siististi ja hyödyntää pöytätasoa housuille, hameille sekä erinäisille tavaroille.

 

Rekkipaikka 1,2m

Rekkipaikka 28 € / 6 päivää ja 50 € / 12 päivää
Valitse tämä myyntipaikka silloin, kun sinulla on 1 – 1,5 Ikean isoa kassillista vaatteita ja asusteita. Rekkipaikalle voi asettaa kerrallaan 3 paria kenkiä.

Rekkipaikka on sinulle täydellinen silloin, kun sinulla on myytävä vain vaatteita. Asusteita, kuten huiveja, hanskoja sekä päähineitä voi laittaa ripustettuna henkariin. Tässä myyntipaikassa ei voi myydä kodin tavaroita tai muita esineitä. Jos sinulla on paljon vaatteita myytävä, monet valitsevat keskikokoisen pöydän ja rekin samanaikaisesti.

 

Pieni pöytä

Pieni pöytä 16 € / 6 päivää ja 28 € / 12 päivää
Valitse tämä myyntipaikka silloin, kun sinulla on 0,5 – 1 iso Ikean kassillista lasten vaatteita tai kodin tavaroita myytävänä. Tässä myyntipaikassa ei voi myydä aikuisten vaatteita.

Tässä pöydässä on kaksi tasoa, jotka ovat kooltaan noin 0,5 m x 0,5 m. Jos sinulla on pieni määrä lastenvaatteita tai kodin tavaroita tämä pöytä on erinomainen. Pienessä pöydässä voit myydä aikuisten asusteita, mutta ei vaatteita.

Ylätason päällä on myös tanko, johon saa esimerkiksi lasten puserot ja -mekot ripustettua. Myös verhot ym. kodin tekstiilit saa siististi tässä pöydässä roikkumaan.

 

Voit seurata meidän myyntivinkkejä Instagramista tai Tik Tokista ! Henkilökuntamme on myös erittäin kokeneita kirppismyyjiä, jotka ovat vuosien varrella huomanneet monia pieniä asioita mitkä voivat vaikuttaa myyntiisi positiivisesti meillä. Älä koskaan epäröi pyytää apua meiltä. Nähdään Swapilla!

 

Ps. Meiltä myös saatavissa erilaisia palvelupaketteja, jos sinusta tuntuu, ettei itsepalvelumyynti ole sinua varten, kurkkaa meidän verkkosivut!

 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.