Yleinen

Swappaamalla säästöä

Oma tavoitteeni sekä tietenkin kirpputori Swapin tavoite on saada ihmiset innostumaan kirppistelystä eli meidän sanoin swappaamisesta! Jaksan itse innostua päivittäin hyllyjen välissä siitä, mitä kaikkea voikaan löytää. Koska meitä ihmisiä on niin erilaisia, kokoisia ja tyylisiä, se löytämisen riemu on niin ihanan erilaista! Itselläni löytösilmä keskittyy merkkivaatteisiin, kun taas Sallalla ehdottomasti streetwear tyyliin ja Sannin silmä hamuilee kaikkea vintagea ja omalaatuista.

Varsinkin niinä päivinä, kun asiakkaat hihkuvat kassalla omista #swaplöydöistä on mahassani perhosia ja kikattuttaa. Koska se on niin ihanaa! Illalla, kun plärään puhelinta ja nään somessa asiakkaan jakaman #swaplöytö -kuvan, voisin huutaa JES!

Varsinkin ne kerrat, kun asiakas kertoo olevansa ensimmäistä kertaa kirpputorilla, saa sydämmeni pakahtumaan. Ja ne kerrat, kun asiakas kertoo, että käy vain meidän kirpputorilla tai kun asiakas kertoo, että on innostunut kirppareista sen jälkeen, kun löysi meidän somesta. En voi edes kuvailla sitä onnistumisen fiilistä. Olen koko elämäni kiertänyt kirpputoreja, joten tuntuu jokseenkin hassulta ajatella, että se on joillekin todella vieras käsite.

Olen todella iloinen siitä, että olen uskaltanut hypätä tälle puolelle tätä maailmaa ja saan haastaa kirpputorikulttuuria muuttumaan nykyaikaisemmaksi ja paremmaksi.

Haluan haastaa kaikki mukaan kirppistelemään ja tekemään huippulöytöjä. Meidän kirpputorilla myydään ja ostetaan kaikista eniten nykymuodin mukaisia vaatteita ja asusteita. Parhaiten eivät suinkaan väärien uskomusten mukaan myy merkkivaatteet vaan kaikki siistit, ehyet ja puhtaat vaatteet. Avainsanoina hyvään myyntiin on nykymuodin mukainen ja hinta-laatusuhde.

Tule meille swappaamaan – nyt voit löytää mm. seuraavat asukokonaisuudet:

Tämän asukokonaisuuden hinta kaupassa n.170€, nyt myyntipaikoissa yhteishintaan 38€ SÄÄSTÖ 132€!

  • Pöytä 41: Marc O’Polo pusero 6€
  • Pöytä 41: Tommy Hilfiger housut 20€
  • Pöytä 68: Ivana Helsinki laukku 10€
  • Pöytä 7: Kukkaseppele 2€

Tämä asukokonaisuus maksaa uutena n.214€ ja nyt löydät myyntipaikoista nämä hintaan 55€ eli säästät 159€ !

  • Pöytä 95: Superdry housut 20€
  • Pöytä 95: Gap huppari 15€
  • Pöytä 95: Calvin Klein kengät 20€


Tämä asukokonaisuus maksaa uutena n. 289€ ja nyt löydät tämän myyntipaikoista hintaan 45€. Säästät 244€ !

  • Pöytä 95: Calvin Klein kengät 20€
  • Pöytä 95: Lee farkut 15€
  • Pöytä 95: Avenue George V pusero 10€

Myyntipaikkoja meillä on reilusti yli sata, joten löytöjä on laidasta laitaan. Itse olen ostanut omat vaatteeni kirpputorilta koko elämäni ja jaksan innostua niistä joka päivä enemmän ja enemmän. Kaikista parasta kirppistelyssä eli swappaamisessa on se, että voi ostaa ihan erilaisia vaatteita ja asusteita, kun normaalisti ehkä ostaisi. Voi yhdistellä ja leikitellä ja jos ne ei sitten tulekkaan käyttöön niin ne voi aina itse myydä eteenpäin. Me olemme kirpputori jolla voit myydä itse tai jättää kaiken meille. Haluamme palvella uudenlaisella otteella niin ostajia kuin myyjiä.

Ei enään tekosyitä, tule muuttamaan käsityksesi kirpputoreista Swappiin! <3

Tästä suorat reittiohjeet meille: Google Maps

Tutustu meihin Facebookissa

Tutustu palveluihimme nettisivuilla

Tilaa kanavamme Youtubessa

– – Ida

Saatat myös pitää...